Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Multiplayer

MasterChomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Gdy chcę zagrać w multi CoD 4, włączam i nagle pokazuje się błąd, że iw3mp przestał działać. Oczywiście przed włączeniem gry pokazuje się okienko, żeby zmienić ustawienia graficzne. Zawszę daję nie, raz dałem tak, ale to nic nie zmienia. Proszę o pomoc.

x

Opublikowano

spróbuj wkleić to do głównego folderu gry.

http://www.speedyshare.com/7EkQP/iw3mp.exe  

Skan

https://www.virustotal.com/file/e41fcd5921dfdcb8c71a76a605f71df4b5f6a525b5859e590e2dd9645f1fa893/analysis/1340221637/

skpUo.png

Opublikowano

" Aby Call of Duty 4 Modern Warfare uruchomić wystarczy wsadzić mikrofon do płyty głównej komputera. "

podłącz mikrofon powinno pomóc ^^

co zauważyłem ??

że ten problem występuje na windows wista a także windows 7

co wywnioskowałem ?

że windows xp jest najlepszy :)) nie chodzi tutaj tylko o call of duty 4 .

" Wystarczy ze podłączysz mikrofon i problem znika , nie trzeba nic przeinstalowywać czy szukać najnowszego patcha wystarczy ze skombinujesz mikrofon i będzie działać "

1359121200-U261555.png

Opublikowano

spróbuj tak: prawym na ikonke multi > właściwości > zgodność i teraz tak zaznacz uruchom jako admin i pokombinuj z różnymi trybami zgodności (np. win xp)

Opublikowano

Wow, będę kupował mikrofon, żeby pograć w MW. A tak w ogóle, to mogą być słuchawki?

chyba tak . musisz pogrzebać w ustawieniach dźwiękowych jeśli chcesz zagrać nie podłączając mikrofon którego nie masz .

Jak ci nie podziała "grzebanie tam" to pożycz od kolegi mikro ; ) jeśli mają .

1359121200-U261555.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...