Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wejście do gry (CA NA)

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem, zmieniłem IP przez AOL. Do gry wchodze normalnie, wybieram room, al gry klikne START nic sie nie dzieje, po prostu na chwile sie zatrzymuje a po chwili znowu mam to co wcześniej, czyli START do klikniecia -.- Jeśli wiecie co jest tego przyczyną to proszę o pomoc ;)

Wyprzedze pytających:

- Pyt.: Skoro US/NA Ci nie działa to czemu nie zaczniesz grać na EU?

- Odp.: Ponieważ mam dość EU, 3 konta z dosyć wysoką rangą (2LT5, 1LT2, MAJ1) zbanowane bez przyczyny, do 9999 roku. I mam nadzieję że na US tak nie będzie. :)

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Prawdopodobnie nexon na pomyślał i zbanował dany IP:PORT. Sami ostatnio mieli dużo problemów z serwerami a po co mają jeszcze obciążać serwery osobami z innych kontynentów. Spróbuj jakiś darmowy VPS/VPN powinieneś coś wygoglować.

Opublikowano

Sposób który podał NN działa, lecz za duże lagi tam są i raczej się do NA nie będę przywiązywał na dłuższą metę. W CSie ping mam w granicach 20-50... a w tym CA najmniejsza kreska, czyli około 120 na oko. Wszyscy macie po lajku :)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...