Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zeus-Craft Serwer z Mcmmo Survival+frakcje Start o 12.30

Hyperion9013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

strzalka.gifNazwa serwera: Zeus-Craft

strzalka.gifIP serwera: 94.23.225.5:25076

P.png

strzalka.gifRodzaj Serwera: Survival+Frakcje

strzalka.gifHosting Serwera: Dedykowany

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzeta: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifSloty: 33

strzalka.gifBiala Lista: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifPluginy: Mcmmo, Frakcje, Nocheat, AppleTree, NoCheat, xAuth

strzalka.gifZałoga: Hyperion,Olej, Kubag400, BellFred

Start o 12:30

Mała pomoc Do pluginu Mcmmo taki mój poradnik dla nowych

Opis pluginu Mcmmo

Zaczynamy zabawe

W grze mamy parę pomocnych komend

/mcstats sprawdzanie swoich statystyk w Mcmmo

/mctop sprawdzenie 10 najlepszych graczy

/mctop <Umiejetnosc np (Fishing)> sprawdzenie top 10 graczy w tej umiejętności

Zeby sprawdzic pojedyncze skille w grze i jakie sie ma mozliwosci wpisujemy

/<nazwa umiejetnosci> np /swords

Opis Skili

Excavation(Wykopaliska)

Dostajemy expa za wykopywanie Ziemi/Piachu/Piasku dusz za pomocą łopaty

Od 25poziomu wykopaliska mamy szanse na wypadniecie Glow stone dust (złotego proszku)

za pomocą prawego przycisku kiedy trzymasz łopatę używasz skilla i kopiesz szybciej Ziemi/Piachu/Piasku oraz jest większa szansa na drop złotego proszku oraz dostajemy więcej expa o 3x

Kliknij na spoiler żeby dowiedzieć się wiecej

Fishing (Łowienie)

Dostajemy expa za wyłowienie ryb

Im większy poziom łowienia tym większa szansa na wylecenie itemku z wody np narzedzi/uzbrojenia

Herbalism(zielarstwo)

Dostajemy Expa za zbieranie kwiaty/grzyby/trzcinę/zboża

Im większy poziom tym większa szansa że samo się zasadzi

Mining(Wydobywanie)

Dostajemy Expa za kopanie kamienia/netherracku/sponge(z ednu)/węgla i innych rud

Im większy poziom tym większa szansa na 2 razy większy drop jeśli użyjemy skilla możemy wykopać 3 razy więcej surowców

Woodcutting(ścinanie drzew)

Dostajemy Expa za wycinanie drzew

Można użyć skilla żeby wyciąć drzewo za 1 razem wystarczy nacisnąć prawy i ścinać drzewo od dołu a całe drzewo runie

Im większy poziom tym większa szansa na 2 razy większy drop

Axes(Topory)

Dostajemy expa za bicie z toporu

Im większy poziom tym większą mamy szanse na zadanie ciosu krytycznego/Szybciej niszczymy zbroje

Archery(Łucznictwo)

Dostajemy expa za strzelanie w stwory/zwierzeta/ludzi

Im większy poziom tym większą mamy szanse na większy dmg/podpalenie/odzyskanie strzały

Swords(Miecze)

Im większy poziom tym większa krwawienie/kontra atak kiedy uzyway skilla wszyscy na okolo moga zostac trafieni nawet jesli nie sa naszym celem

Taming(oswajanie)

Nie ogarniam do końca dostajemy expa za oswajanie wilków i kiedy atakują kogoś

Unarmed(Walczenie z pomocą ręki)

Dostajemy Expa za bicie z ręki

Im większy poziom tym większa szansa na to że innemu graczowi wypadnie broń z ręki/Zatrzymamy strzałe

Acrobatics(Akrobatyka)

Dostajemy expa za spadanie z wiekszych wysokosci

Im wiekszy poziom tym wieksza szansa na to ze jak spadniemy z duzej wysokosci to mamy wieksza szanse na przezycie/nie zostaniemy trafionym

Repair(Naprawianie)

Dostajemy expa za naprawianie narzedzi/uzbrojenia im wiekszy poziom naprawiania tym wieksza szansa na latwe ulepszenie np za 1 zelazo mozna naprawic 50%zbroji naraz

Zeby naprawić Diax eq potrzebny jest 50 Poziom

Opublikowano

Zobaczymy czy znajdziemy fundusz na niego :P będzie pewnie jakiś publiczny ts3

prosze TS3.CKD-Gaming.pl to ip na ts3

Opublikowano

Serwer zjebany.

Ban za niby xray.

Admina nie stac na internet zeby sciagnac anty-xray nie moja wina.

kopalem tunele 10x1x2

i admin puacz o xray.

Sam ma X-ray bo sie przyznal i sobie bana nie da..

Mi daje bana za nic a sam ma xray...

POJEBANY NIE POLECAM

Daje kolega po stack diaxow ktorzy zabijaja na spawnie , dostawaja op i GM

Serwer pod kase. !

Nie polecam !

//Zakaz reflinków

Opublikowano

Buhaha smieszny jestes Jestem adminem i mam xraya zeby widziec ja kolesie wykopuja zloza i czy go uzywaja ty myslisz ze admin nie ma xraya chlopie ja nie gram normalnie jestem po to zeby Chronic serwer przed cheatami jak koles kopie 1x2 przez 15 min (wszedzie obok 1/2 kratki od tunelu sa diaxy i czeka az admin wyjdzie zeby je wykopac to jestes w bledzie a ty pluaczesz ze dostajesz bana)

Opublikowano

Serwer może i dobry ale powaleni adminowie.

Wszedłem na serwa jako 1 i parę razy napisałem czy coś za to dostane, admin nie odpisał na moje pytanie, napisał tylko żeby zachować kulturę. Napisałem mu że się śpieszę bo jadę na wioskę, ale miał to w dupie. Po następnym wejściu na serwer spytałem się czy ktoś dostał coś za to że był jednym z pierwszych na serwerze, admin odpisał że dostali Vip-a. Wkurzony napisałem że ja byłem 1 na serwerze, a jakiś koleś który wbił jako 5 polizał dupę dla admina i dostał Vip-a którego nie powinien otrzymać, chwilę potem wtrącił sie 2 gracz który napisał że był on 3 na serwerze i również nie otrzymał nagrody, admin na to żebyśmy dali jakieś dowody, ale po co jakieś dowody skoro można sprawdzić w rejestrze kto był 1 a kto 2, żebym nie był 1 nie robiłbym przecież awantury, ba po co? Po takiej sytuacji można ocenić administrację która jest nie miła dla graczy, oszukuje i kłamie, chyba tylko dla tego bo nie zależy im na graczach bez których serwer nie ma szans na przetrwanie. To nie będzie jednorazowa sytuacja na tym serwerze i na pewno admini obrzydzą jeszcze nie jednemu graczowi chęć grania na tym czymś.

To tyle z mojej strony, piszcie sobie co chcecie, mam to w 4 literach, tylko nie zdziwcie się jak będziecie płakać z powodu pustego serwera!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

nie prawda nikt nie dostał vipa za wejśće jako 1 nie wiem kto ci to powiedział. Staramy się jak możemy aby zapewnić wam dobrą gre ale denerwuje nas to jak ktoś używa x-rayów czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Serwer zjebany.

Ban za niby xray.

Admina nie stac na internet zeby sciagnac anty-xray nie moja wina.

kopalem tunele 10x1x2

i admin puacz o xray.

Sam ma X-ray bo sie przyznal i sobie bana nie da..

Mi daje bana za nic a sam ma xray...

POJEBANY NIE POLECAM

Daje kolega po stack diaxow ktorzy zabijaja na spawnie , dostawaja op i GM

Serwer pod kase. !

Wyssałeś to z palca. Tyle mam do powiedzenia. Polecam.

Opublikowano

serwer do bani nie ogarniety ludzie biegaja na xray a admini tylko co jakis czas na to zwracaja uwagę byłem na starcie serwera to typek po 5 minutach wykopal 26 diaxow i admin go nie zbanował chociaż wiadomo było, że na xray biega maja moze 33 sloty ale mogli by zainwestować w anty xraya ale jak widać szkoda im

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Server off czy co bo nie moge wbic....!

Minecraft Nick : CandyPL

Cs 1.6 Nick : *WE#ST*

Metin2 PL : Nexo864

24eyn1e.jpg

Sygna by Cristiano.

Opublikowano

Nie polecam servera admin to jakiś psychopata co jak ma admina to mu jeb.. od nadmiaru możliwości ...

Opublikowano

Jak sie tak nie podoba to zalecam usunąć x-raya. Lagów nie ma to jakaś bzdura chrzanicie tak bo dostaliśćę bana za cheaty i tyle takie komentaże są nic nie warte. Ogarnijcie się. Kolo stał przedemną i bił mnie z AuraKill bo nie umiał wyłączyć... śmiech na sali a potem sie dziwicie że Bany dostajecie. To server tylko dla pożądnych graczy a nie dla cheaterów.

Opublikowano

O 18-19 Mega event 2 drużyny na mapie 500x700 atakujące się nawzajem otoczone bedrockowym mórem 1 wygrana.... Zapraszamy. Zbierajcie itemy ze skrzyń kopcie budujcie się szybko szturmujcie ! Życzymy powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...