Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oszczędzać ?

rigger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały dylemat . Mam 12 lv i 2,5k IP . Nie wiem czy oszczędzać już teraz na runy ( Tier 3 są pewnie drogie ) , czy może kupować championów ? Narazie mam Trynadamera Mundo Ashe i Katarine , bo tymi postaciami dobrze mi się gra . Doradźcie coś

Opublikowano

Ja osobiście do 30 lvl kupywałem tylko postacie po drodze 1-2 runy a po 30 lvl mam te postacie które ogarniam i kupuje full runy

Ja ci zalecam postacie kupywać (jak jakieś reszty masz to runy) etc.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To tak. Jeżeli nie znudzi Ci się szybko jakaś postać, to warto pozbierać na te runy. Warto chociaż kupić na przebicia Marki, a potem Champy.

he?

Opublikowano

Ja od 14 lvla zbierałem na runy, bo kupiłem Branda, którym mi się dobrze grało a potrzebne były mi runy. Teraz kupuje postacie i powoli runy pod AD.

Opublikowano

Na runy musisz wydac 15k+

Ja ci polecam zbieraj na runy bo postacie masz w rotacji co tydzien.

Jezeli ci sie jakas spodoba na 100% kup ja i kupuj pod nia runy tak jak ja.

Kupilem kennena fajnie mi sie nim gra i juz mam 3/4 run pod niego.

mam 23 lvl 3/4 run T3 i 3 postacie Draven , Akali , Kennen.

I nie zalluje bo do 30 lvl napewno nakupuje te 16 postaci nawet po 6300. ;>

Jak narazie rotacje sa dosyc slabe wiec licze ze nastepna bd jakas ogarnieta a nie jakies gowna dadza typu Malphite teemo Leona Sona Annie Fiddle ktorzy sa w co 2 rotacji brakuje jeszcze tylko Ashe >.<

Opublikowano

od 20 levela kupuj runy osobiście do 18 levela kupiłem pare postaci a od 18-20 cale ip przeznaczyłem na runy które mogłem użyć nie wszystkie sloty sa odblokowane . Nastapenie dokupywałem co level po 1 runie . I do 30 mialem wszystkie runy . I troche postaci.

Opublikowano

Właśnie pomyślałem , że może zrobię tak , że uzbieram na 1 porządną postać ( najfajniej mi się gra w dżungli i chciałbym dobrego junglera ) a potem zaczne od 20 lv runy Tier 3 kupować ( Bo runy Tier 3 są dopiero od 20 lv tak ? ) .

Myślałem o Lee Sin`ie lub Shyvanie . Która z postaci jest lepsza do dżungli ?

Opublikowano

Właśnie pomyślałem , że może zrobię tak , że uzbieram na 1 porządną postać ( najfajniej mi się gra w dżungli i chciałbym dobrego junglera ) a potem zaczne od 20 lv runy Tier 3 kupować ( Bo runy Tier 3 są dopiero od 20 lv tak ? ) .

Myślałem o Lee Sin`ie lub Shyvanie . Która z postaci jest lepsza do dżungli ?

Co do tego załóż odpowiedni temat w dziale Wybierania championów.

Opublikowano

Ja osobiście na nowym koncie robię tak.

Kupuje postać za RP na przecenie, jedną za IP i zbieram reszte IP na runki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...