Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][bez hamachi i premium][dedyk][FB] OmegaCraft - Serwer dla ludzi z klasą.

Bednar121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was i pragnę przedstawić serwer dedyk 20 slotów FreeBuild.

Serwer bukkit, z dużą ilością pluginów, oraz z miłą obsługą.

Możliwość kupienia VIP oraz VIP+ (więcej info na serwerze).

Rekrutacja Moderatorów otwarta (jeszcze 3 miejsca).

IP: s12.mineserv.eu:18522

(sorki że nie podałem go wcześniej ale nie miałem jak)

Opublikowano

Siema! Też chciałbym pójść na moderatora. Nazywam się Piotr, mam 15 lat i dziennie spędzam 5h przed komputerem. Nie jestem no-lifem , ale za to znam się na minecrafcie. Jestęm ogarnięty i lubię pomagać :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nie jest off 4ever, tylko jedniodniowy przestój z winy hostingu. Chochliczek powinien dostać w mordę za to że mu się własnego posta napisać nie chce tylko cudze zaśmieca jakimiś IP...

kto wie czy ten serv nie ma takiego plugina (przerobiony WorldDownloader) który zgrywa na kompa zainfekowaną mapkę. Nazwy nie pamiętam, ale mój serw jest 100% bezpieczny. Co do Piotra to nie masz farta bo ostatnie miejsce na mod'a wczoraj zostało zajęte, więc rekrutacja OFF. Proszę was jednak o zapraszanie jak największej liczby osób na server, ponieważ został mi jeden dzień opłaconego serwera i potrzebna jest kasa natychmiast. Może ktoś kupi VIP, z tego co wiem potrzeba jeszcze jakichś pięciu... Jeżeli wam zależy to za robotę jest nagroda. Jeżeli nie, to trudno. Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś z was (oprócz Anusi bo ona już gra) wbije na serwa jeszcze dziś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...