Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P][N][I]Dyskusja - Zachowanie noobów ;X

Gość Maxiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm..to tak nazwy tematu nie mogłem wymyśleć do zaistniałego cyrku.

1 p*?ebane pytanie do was :

Czemu turnieju się wam grać nie chciało oO

Jeżeli już się zapisaliście ?

Jesteście po?eb@ni ;) ;)

Aktualnie od strony administracji jest zakaz organizowania wszelakich turnieji w tym dziale ;)

Gj.

Opublikowano

Wiesz jest tak, że zapiszę się i już myślą, że są fajni, a turnieju nie dokończą... Jakby wszyscy byli zorganizowani to turniej mógłby się zakończyć w max 3-4 dni ale nie...

Opublikowano

Brak organizacji kontaktu z użytkownikami.Ostatnio i CA ma problemy jest Euro, kończy się szkoła jest wiele czynników..

Im się turniej grac chcialo,im sie nie chciało umówić.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jak wybierajcie jakiś pierdolonych nobów z którymi wiecie że jest zero kontaktu to na chuj się dziwicie że turniej nie wypalił ? wgl. jebać Was bo prawie same jebane lowy tu grają i kurwa omek ciota nawet nie umie turnieju zorganizować

//wynagrodzony ;)

Opublikowano

bo im trzeba jasno, o tej i o tej mają się stawić, jak nie wejdą do roomu to walkower i tyle, a nie wy się bawicie jak....

w każdym razie gz zjebania działu !

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Najlepiej jak byście turniej zapisali na stronie esla. Esl wire + moss. Wtedy by było wiadomo kto ma cheaty i mody. Może wtedy i ja bym się pokusił żeby zagrać z wami. Tak to i połowa noobków pouciekała z turniejów bo bana na hardware dostawała, nie miała modów lub cheatów.

Opublikowano

ja się zapisałem i byłem gotowy grać na czystym ca bez modów ale mnie nie ma w grupie żadnej to mam was głęboko w pupie

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

dokładnie, niesprawdzonych kolesi braliście a do mnie przyszła na pw od omka wiadomość (już usunięta wiadomość) i link do tematu i było takie coś:

mpcforum.pl/topic/(numerki)-potwierdzenie-udziału-w-turnieju/(i coś tam dalej)

jak tam wszedłem to błąd zgłoś do admina! no to spieprzajcie wysyłacie coś czego nie moge przeczytać nawet..

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Jak dla mnie to powiniscie to zorganizowac w wakacje, bo nikt nie chodzi do szkoły. A tak to szkola, lekcje, wycieczki szkolne i tak sie to konczy.

Ps. Jak sie kude zapiszecie to macie grac normalnie.

beznazwygr.png

Opublikowano

Grupa A jakoś bez problemowo zagrała wszystkie mecze już dawno. Tylko z innymi są zawsze problemy -.- tym razem nie było co narzekać na sędziów (jak w poprzednich tourach) więc to tylko i wyłącznie wina użytkowników.

Opublikowano

dokładnie, niesprawdzonych kolesi braliście

Jeśli sie zapisał zobowiązał sie do tego że będzie w stanie zagrać te mecze wkońcu to by było nie fer że ty masz 1.5k postów znam cie i wchodzisz a drugi ma 20 postów i nie wchodzi.

Niektórzy ładnie sie zachowali i moim zdaniem powinni dostac -% bo niektórzy sie starali grać naprawde te mecze.

bo im trzeba jasno, o tej i o tej mają się stawić, jak nie wejdą do roomu to walkower i tyle, a nie wy się bawicie jak....

w każdym razie gz zjebania działu !

Takim sposobem 3/4 meczy była by na walkowerach bo nie zawsze ktoś ma czas kiedy sędzia ma czas.

Nie ma o czym dyskutować ani flejmić z tego co napisał Maxiu wiecie że konkursu/turnieju w dziale CA długo nie zobaczymy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jak wybierajcie jakiś pierdolonych nobów z którymi wiecie że jest zero kontaktu to na chuj się dziwicie że turniej nie wypalił ? wgl. jebać Was bo prawie same jebane lowy tu grają i kurwa omek ciota nawet nie umie turnieju zorganizować

//wynagrodzony ;)

Mamy przykład płaczka, który się nie dostał do tournamentu. Kultura i wychowanie na wysokim poziomie. Pamiętajmy, że wszystko wynosi się z naszego otoczenia

Perm na posty.

Co do tournamentu: Nie będę tego komentował, Więcej nic nie organizuję .

nn lub piecu, proszę o listę wszystkich uczestników tounamentu .Pewne osoby napakuję warnami .

9368_gold.png

Opublikowano

Przyznam iż się znów na was zawiodłem ;)

Bo myślałem że wypali ten turniej..a tu jeb.

Ogólnie te niczy czynniki co wymienił Nn tutaj w 80% nawet nie działają, czy nawet 90%.

Bo przecież można znaleść te 15 minut na gre oO

Powiem tyle...dzieci co niektóre do turnieju się dostały i tak wyszło.

+ Też mam na myśli tych co do nich pisałem a jaśnie oświecone randomy nie raczyły odpisać...bo tylko utrudniały mi prace -.-

Ja takich bym % uwalił.

Opublikowano

@up

Zgadzam się z tobą, zawsze można znaleźć 15 min na grę, a jeśli nie to chociaż poinformować kogoś innego (sędzie np) że nie ma się czasu. Ale po co czas będą tracić skoro nawet 15 min im szkoda -.-

Opublikowano

no bo kurwa pojebani jesteście robicie jebane turnieje i i inne chujstwa

jak zrobilem prawdziwy konkurs to odrazu najebaliscie ze ustawiany

Powiem tak pojebańcy

"Sracie we własne gniazdo"

aa no tak

Turniej Strucela był lepszy o 100%

tylko niektóre rzeczy były na tyle nie dopracowane ,że musiał go zakończyć

mogę wam jebnąć turniej perfekcyjny w 5 minut

ta i do tego mozna jebnac tego waszego "tankera"

TURNIEJ

Turniej OMA

Organizowane jest 5 meczy

1 mecz - 25 czerwca godzina 20:15 only sniper

2 mecz - 26 czerwca godzina 20:15 only g36e

3 mecz - 27 czerwca godzina 20:15 only UMP

4 mecz - 28 czerwca godzina 20:15 only pistol

5 mecz - 29 czerwca godzina 20:15 only knifes

Ilość osób - 16

Każda osoba musi mieć z góry wyznaczonego zamiennika na czas nie obecności

(pkt beda szly na konto zawodnika a nie zamiennika)

zamiennikiem może być każdy kto nie bierze udziału w konkursie

Radzę wbijać , aby zdobyć więcej pkt

1 zabójstwo - 1pkt wygrany mecz +5 pkt

nagrody

1 miejsce - Blue Member/Gold Member -15%

2 miejsce - Blue Member/Gold Member -10%

3 miejsce - Blue Member/Gold Member -5%

4 miejsce - -15%

Na taki turniej to zrezygnują z ruchania ,żeby na nim być...

no widzicie kurwa? takie trudne...

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

@Up

no widzicie kurwa? takie trudne...

Nie.

;XX

Ale nie moge połapać czemu tak trudno było odpisać na PW tym neosą, czy nawet stawić się na rozgrywke.

Opublikowano

Pan Filip: Zamykasz buźkę, albo perm na posty. mam dość tego chlewu. Zawsze wam jest źle. Czy coś się dzieje, czy nie to jest płacz i stękanie. Na prawdę tacy ludzie mnie irytują, Po prostu nie mam zamiaru z wami rozmawiać. Jeżeli wy nie chcecie się dostosować do teo co ja przygotowałem, to ja nie dostosuje się do tego co wy chcecie.

Ogólnie rozważę jeszcze rozdanie nagród ludziom z grupy A i jakiejś tam jeszcze. Najbardziej sumienna grupa i nie stęka tak jak np. Pan Filip, który nawet nie rozegrał 1 meczu, a sieje mi tutaj herezję .

9368_gold.png

Opublikowano

po pierwsze możesz mi dać perma na posty perma na co chcesz

zrobie sobie nowe konto i chuj ci bdzie tylko stracisz respekt w moich oczach

zagrałem jeden mecz , a drugi miałem grać już ale koniec

po drugie już przed turniejem mówiłem ,że to bedzie niewypał

po trzecie wiesz ja już od tego forum nie chce nic , bo jest na tyle chujowe ,że jak komuś próbujesz pomóc on na cbie napierdala tak jak jest w tym przypadku

po czwarte i ostatnie rób dalej takie konkursy to chuja po tym dziale zostanie

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Takie turnieje systemem pucharowym nigdy nie będą dochodzićdo skutku ... ja bym proponował zrobić 16-20 osobową ligę i wtedy gracze będą się ze sobą umawiać , pod koniec miesiąca najlepszych graczy się nagrodzi i będzie git , kto nie będzie grał to nic nie dostanie ale też nikt na tym nie straci ;)

bez youtuba

Opublikowano

no bo kurwa pojebani jesteście robicie jebane turnieje i i inne chujstwa

jak zrobilem prawdziwy konkurs to odrazu najebaliscie ze ustawiany

kurwa, ty to akurat powinieneś mieć najmniej do powiedzenia po wiadomościach na GG "podstawisz mi się do filmiku ?" / z konkursem to samo, all było ustawione

Omek nie chodzi o to że ktoś ma coś wyłącznie do ciebie, tylko o to że można było to lepiej wykonać i bardziej się przyłożyć do organizacji.

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

kurwa, ty to akurat powinieneś mieć najmniej do powiedzenia po wiadomościach na GG "podstawisz mi się do filmiku ?" / z konkursem to samo, all było ustawione

Omek nie chodzi o to że ktoś ma coś wyłącznie do ciebie, tylko o to że można było to lepiej wykonać i bardziej się przyłożyć do organizacji.

Starałem się jak najbardziej potrafię, chciałem jak najlepiej, Bebsonku, tutaj było all zapięte na ostatni guzik. 2 razy robiłem listę potwierdzające, sędziowałem, pilnowałem ładu i tak dupa. Moim zdaniem ja i team wywiązaliśmy się w 100%. Pierwsze trzy edycje nie powiodły się z naszej winy, ponieważ po prostu olaliśmy je. Czwarta edycja była doskonale przygotowana. Była organizacja, przepływ informacji pomiędzy sędziami. Ewidentnie zawinili uczestnicy. Oczywiście nie mam wszystkich na myśli.

9368_gold.png

Opublikowano

Tak samo było w mojej grupie, nikomu nie chciało się zagrać, pisałem gg i pw, zero odezwu, nie rozumiem ludzi, takie dobre nagrody, taka organizacja. Omek, Maxiu i reszta, nie róbcie w ogóle konkursów, bo na to nie zasługują.

@Pan Filip

ogarnij się, zachowujesz się jak 5 letnia osoba.

Dzięki omek i maxiu za te starania, chociaż to nie ma sensu.

Opublikowano

omek ale chodzi o to że mogłeś być bardziej surowy i robić tak jak napisałem - stawiasz się o tej i o tej na mecz, nie ma cię to walkower (ewentualnie PW do cb że nie może wtedy i mecz przełożony)

sygnatura_old.png

Opublikowano

miały być przecież warny za brak aktywności w turnieju . Skoro się potwierdza chęć uczestnictwa to powinno si z tego wywiązać a nie blokować innym mijesce... eh ja rozegralem wszystkie mecze czekałem na ćwierćfinał a tu lipa

bez youtuba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...