Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL przestał działać

FeBul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich otóż mam następujący problem. Wcześniej LoL mi działał bez problemu, cały czas śmigałem i nie miałem problemów. Nagle dzisiaj mam jakiś problem. Gdy wybieram chempiona, jest odliczanie i odliczanie sie konczy to tak jakby startuje gra ale tak naprawde nie startuje. Jest pokazane w procesach ze gra jest wlaczona (czyli ten ekran ladowania itd) ale nie wyswietla mi wogole tego okna i nie moge grac. Naprawianie plików nie pomogło. Stosowałem też sposób z tego poradnika:

Ale i tak nic nie pomogło. Za to to 2gie okienko lola gdzie jest napis "PLAY", friendsy itd jest czarne. Oto screen:

Wszelakie odpalanie lola jako administrator itp. też nie pomaga. W sumie to nie wiem o co chodzi. Raczej nie jest to wina komputera albo neta. Bo oba te czynniki mam dobre, jak juz pisalem wczesniej gra smigala normalnie, 0 problemow było itd. a teraz coś jest nie tak...BARDZO proszę o pomoc.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Wyczyść rejestr itd. programem CCleaner. Jak nie pomoże to przeskanuj komputer anty-virem, jak nie pomoże to i to to ściągnij Combo Fix i daj logi z niego i powiedz, czy Combo Fix to naprawił.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...