Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

doublekill , triplekill , quadrakill , pentakill

marcin8352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie brzmi : skoro zabicie kolejno danej ilości graczy to doublekill , triplekill , quadrakill , pentakill to jak nazywało by się zabicie 10 graczy naraz ??

pytanie moze nie ma sensu ale jak idę na imprezę z kolegami którzy też pogrywają w LoLa , walimy tak zwane pentakille tzn. 5 kieliszkow wodki naraz 2 razy z rzędu

myśle ze lepieij by bylo odrazu 10 ale mamy dylemat bo nie wiemy jak to nazwać ?

zapewne macie mnie za idiotę

czekam na odpowiedz

Opublikowano

WoW ludzie mnie zadziwiają czasem.

Nie jest możliwe niestety w LoLu zrobienie nic powyżej pentakilla. Chyba że wprowadzą mapę 10vs10 (sieczkarnia). Wtedy zapewne byłoby dla 10 Dekakill. Szczerze to radzę zainteresować się nauką i zajrzeć do książki chemii. Nazwy przedrostków węglowodorów dadzą Ci odpowiedź.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Boski > Legenda ;) ;) ;)

Inaczej tego nie widzę.

Chyba że sobie przedstawisz system z LOL'A do UT4 tam masz chyba do 13 aż combosów które są nazwane ;)

Więc jak byś pomieszał wyjdzie Ci te 15 oO.

Opublikowano

Hm, no zadziwiacie mnie

można zrobić serię zabójstw powyżej pięciu, np. 10 - to jest decakill (dokładnie to legendary kill, ale przyjęło się że to jest decakill), przy użyciu revive i tp. Dowód:

Opublikowano

Moze i jest mozliwe ale na 1 lvl gdy zabijesz typa on sie chyba w 5 sekund odradza robi tp i tak w kolko.

Ale w praktyce niemozliwe

przypomina mi to hemie

Metan>Etan>Buttan> dalej niepamietam xD

Opublikowano

*chemie...

metan -> etan -> propan -> butan -> pentan -> heksan -> heptan -> oktan -> nonan -> dekan ;f

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie jest możliwe niestety w LoLu zrobienie nic powyżej pentakilla. Chyba że wprowadzą mapę 10vs10 (sieczkarnia). Wtedy zapewne byłoby dla 10 Dekakill. Szczerze to radzę zainteresować się nauką i zajrzeć do książki chemii. Nazwy przedrostków węglowodorów dadzą Ci odpowiedź.

Ziom jak nie wiesz co to lol to się nie odzywaj.

Jest możliwe nabicię 5killów + wtedy krzyczy "Legendary Kill !".

Opublikowano

2@up Wybacz moją przerażającą niewiedzę na temat lola, osoba jak ty zapewne trzaska po 5 legendary kill w jednym meczu.

Wybacz ale mi chodziło raczej o to że nie ma czegoś w rodzaju Hexakill. To, że jest legendary kill wiedziałem ale tu chodziło o nazwanie tego w jakiś przystępny sposób a nie po pentakill 5 x z rzędu legendary cośtam.

wikmk9.jpg

Opublikowano

To legendary kill to ściema. Jak był bug z yorickiem to była penta, a potem nic, wyjaśnicie ? :O

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ożywienie + teleport czynią cuda ^_^

Powyżej pentakilla jest już tylko legendary kill.

Opublikowano

wy nerdy nie ma czegoś takiego jak legendary kill... to jest fake zlepek legendary + kill dźwięku, albo jakiś chiński lol ;) jest dowód wyżej

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie widzisz w tym swojim filmie jak Jax zabijał napisu Legendary ? O to w tym chodzi ... Że powyżej 6 zabójstw legendranie "zabijasz" :D

Opublikowano

LUDZIE , Wiem ze nie mozna zabic wiecej niz 5 osob na mapie ale czy wy wgl przeczytaliscie moj post ze takie rzeczy piszecie ????

Dziekuje

closed.

piszecie ze nie da sie zabic wiecej niz 5 , no czego ja sie tu nie dowiem , pytalem sie o kieliszki

closed ,

Opublikowano

Nie piszczcie ze nie można zrobić wiecej killi niż 5 bo można :) REVIVE i bijesz typa a kieliszki to hmm Podwójny Penta Kill

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...