Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] KotBox - ModPack by kotkowski

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś zaprezentuje wam mojego modpacka,

znajdują się w nim mody:

Główne:

ModLoader,

ModLoaderMP

Polepszające FPS:

OptiFine Ultra B1 - Zoom, polepsza FPS, dodatkowo pozwala instalować tekstury HD!

Generujące struktury:

Ruins - Latające ruiny, statki pirackie i wiele więcej nowych dungeonów! Każdy pełen pułapek! :D

Dodające nowe pojazdy:

Adventure Mod - Dodaje 4 nowe itemy, które ułatwią poruszanie się!

Dodające nowe itemy/bloki:

More Sandstone - Ciekawiłeś się kiedyś, co można by robić, gdyby był mossy sandstone? Teraz nie musisz się zastanawiać!

Shelf - 4 różne półki, dzięki którym możesz pokazać światu swoje itemy!

MetalDetector - Wykrywacz surowców, czego chcieć więcej? :D

HuntingTrapsMod - Kilka pułapek, dzięki którym żaden creeper teraz nie zagrozi twojej chatce!

InstaWire - Marzenie BuraczkaCebulaczka! Ten mod dodaje wiele różnych itemów, które pomogą każdemu w zabawie redstone! Są to między innymi, reapetery bez opóźnienia ;D

Mody ułatwiające grę:

TimberMod - Są wakacje, po co ciężko pracować?! Starczy ściąć jedną kłodę przy użyciu siekiery, a całe drzewo spadnie na dół!

VerticalRedstone - Jest to duże ułatwienie przy różnych negacjach itp. Mod ten pozwala kłaść redstone na ścianach!

Mody dodające nowe mooby:

ElementalCreepers - Creeper to już dla ciebie nie wyzwanie? Teraz to się zmieni! Spotkaj creepera ognia, nie będzie ci tak wesoło! Jednak przyjazny creeper ci trochę pomoże za kilka ciastek! :D

The Weird Hybrid Mod - Jest to mod W.I.P (Work in Progress), aktualnie dodaje on 4 mooby: Szkielet Villager, Wilk Zombie, Krowo-Kurczak oraz Creeperowa Świnia!

Jest to wersja 2.0 ModPacka, będzie ona się bardzo zmieniać, aktualnie mało jest modów na 1.3.1 :P

Więcej proponujcie!

Download:

http://przeklej.net/file_details/11130.html

Skan:

js0uhg.jpg

76561198044975849.png

Best Member

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

slabe jak ty sam...

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

What the fuck? Itemy w adventure items są osiągalne! Trzymając drewniany miecz kliknij r ale pierw przestaw to bo nie będzie działać przez battlegear

300 350 400 500 1000

Opublikowano

What the fuck? Itemy w adventure items są osiągalne! Trzymając drewniany miecz kliknij r ale pierw przestaw to bo nie będzie działać przez battlegear

A to może, bo Adventure Items się aż tak nie bawiłem :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

a mi sie spoiler nie chce pokazac moze ktos napisac link na pw albo tutaj

ZAPRASZAM DO GRY NA MYTHOS WOLI ŚCISŁOŚCI MAM OBECNIE 22 POZIOM :D

JAK POTRZEBA POMOCY TO PISZCIE NA PW LUB W GRZE ^^

piczuhubl6901306598302.png

Opublikowano

Swietne mody, nigdzie takich nie ma...

Ale standardowo wiekszosc graczy gra na nich bo jest:

Indrustal Craft

Build Craft

Thaum Craft

a od siebie to:

Ruins

Forestry

Better Enchanting

Wireless Redstone

Red Power 2

Floating Ruins

Crafting Guide

Opublikowano

Crafting Guide jest, Forestry, Ruins, ThaumCraft,BuildCraft, IC2,WirlessRedstone, BetterEnchanting, Ruins i Floating Ruins spróbuje wgrać, a RedPower crashuje z którymś z modów

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

na jaka to wersje?

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...