Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Salvation! Jedyny zbalansowany cap 70 china+eu

AiR

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Informacje o serverze:

Cap: 70 - nie zawiedziecie się.

Skille: Zrobione skille 70+ , które są świetnie zbalansowane.

Exp Rate: 10x

Item Mall: Server nie posiada Magic Pop, DMG Scrolli oraz Premium, żeby gracze którzy nie wydają kasy na grę nie byli w tyle i przegrywali z osobą która ciągle kupuje silki.

Silkroad Salvation to JEDYNY prywatny server gdzie nie ma botów. GM są naprawdę aktywni i zbanują każdego spotkanego/zreportowanego bota. Również na serverze nie można plvlować, co jest naprawdę świetną zaletą. Niedługo administatorzy zabiorą się za szersze reklamowanie tego servera. Co do leniwych graczy, którzy nie potrafią wbić 70lvla bez bota/plvlu... To naprawde nie jest trudno wbić 70lvl na ratach x10. Chciałbym też dodać, iż na serverze jest tylko Jangan i DH. W poniedziałek Fly ma zamiar dodać ponownie Hotan.

2-3 miasta, ponieważ dla 200 osób cała mapa jest poprostu za duża...

Dlaczego Silkroad Salvation a nie inny z wielu prywatnych serwerów?

Odpowiedź jest prosta. Po co wybierać server, gdzie trzeba płacić oraz bocić żeby być kimś skoro można grać na serverze gdzie żeby być kimś wystarczy być na serverze. Osobiście wolę server gdzie gra 200 osób, które nie bocą lub używają multikont niż na serverze 600+ osób gdzie ludzie mają swoje własne bot party i są niepokonani. Na tym serverze grają ludzie z Oasis/Xian/Azteca oraz napewno z innych serverów ale i również z kSRO/cSRO/tSRO/vSRO. Dlatego na serverze można pograć z ogarniętymi osobami.

Co do changelogów oraz updatów polecam wejść na głowną stronę servera. Tam dowiecie się wszystkiego.

Parę screenów:

8151e6d9531d3e11934af6ebff60e2bco.jpgwr16yq.jpgJeśli ktoś zdecyduje się grać to możecie do mnie pisać w grze. Prawdopodobnie będę pod nickiem ShowMustGoOn lub KoRn. :) Zapraszam!

BIG UPDATE: Teraz na start dostajemy 70lvl i 350k sp!!! Seta 8d u npc można kupić za golda, ZAPRASZAM!

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Silkroad Salvation to JEDYNY prywatny server gdzie nie ma botów. GM są naprawdę aktywni i zbanują każdego spotkanego/zreportowanego bota. Również na serverze nie można plvlować, co jest naprawdę świetną zaletą

Przy ratach x10 naprawdę nie jest zaletą, nie każdy ma czas na grę -.-

Chociaż może coś z tego będzie, później zobaczę ^_^

ItgMSFz.gif­

Rekrut
Opublikowano

Przy ratach x10 naprawdę nie jest zaletą, nie każdy ma czas na grę

Chociaż może coś z tego będzie, później zobaczę

GM robi często eventy, więc można wbić szybko 70lvl, a pozatym niecałe 2 dni grindu nikomu nie zaszkodziło. :P

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

dodane bronie 12 dg?

Padłem . Może źle przezytałem , ale cap 70 i bronie 12 dg ? Nie ma takich broni tam . Wyobraź sobie grę tam.
Rekrut
Opublikowano
Użytkownik zatoxx dnia 23 czerwiec 2012 - 14:10 napisał

dodane bronie 12 dg?

Padłem . Może źle przezytałem , ale cap 70 i bronie 12 dg ? Nie ma takich broni tam . Wyobraź sobie grę tam.

A więc tak: Są dodane egy bronie/sety/acc udanie zrobione idealnie pod cap 70. Można również w Temple wydropić itemki 12dg(china) lub 13dg(euro). Naprawdę polecam server, cały czas dużo nowości.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Zwracam honor :) Ale dziwne to na capie 70 bronie 12/13 dg , troszkę śmiesznie się gra , chyba że te bronie są zbalansowane?

AiR jaki masz nick wbije i zobaczę jak się gra ;)

Rekrut
Opublikowano

Oczywiście, że są zbalansowane. Inaczej gra nie miałaby żadnego sensu. Wciąż polecam server ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dlaczego nikt nigdy nie daje info na jakich plikach stoi serwer?

Szukam serwera gdzie będzie stał na plikach vsro...kiedyś taka informacja była zawsze podawana.

Opublikowano

Jak narazie to na plikach vSRO jest EU. Ja wiem, że tylko pliki vSRO są udostępnione... To chyba wiadomo na jakich stoi serwer

sgc1.jpg

Opublikowano

@AngelBoy

Ale zdarzył się jeden serwer na plikach Silkroad-R i na Japońskich plikach.

Dlatego pytam.

Rekrut
Opublikowano

Server stoi na plikach vSRO. :)

Server stoi może jakieś 7 miesięcy, ale będąc nowym graczem nie będzie się odstawało od innych :)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Rekrut
Opublikowano

A co potrzebujesz oprocz speeda/exp scrolli/sosow? Łatwo się lvl wbija, poprostu zbieraj wszystko z ziemii a bedzie cb stac na prawie wszystko. W razie problemow w grze piszcie tutaj lub w grze do ShowMustGoOn lub KoRn

EDIT: Jednak rate są x20, przepraszam za wprowadzenie w błąd. ;)

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 3 tygodnie później...
Rekrut
Opublikowano

BUMP... Wciąż polecam serverek jak już wspomniałem jest instant 70, więc expem nie trzeba się przejmować. Seta 8d full blue można kupić za 1golda, tak samo jak poty. Ze znajomym poznanym w grze planujemy zrobić Polską gildię. Chętni pisać do AwesomeBB/IAmAwesome...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Dla mnie troche dziwny serwer. Ale kto co lubi ten gra. Troche bym tak nie mógł Instant'a + wep 12d. Troche dziwne rozwiązanie, ale może duże przykucie ludzi.

Opublikowano

Tak na raz może i wypali ale na dłuższą metę tego nie widzę każdy lubi to co chcę ale 70 lvl i 12 dg bronie trochę dziwne.

Być może kiedys zawitam a tak na razie powodzenia.

Opublikowano

Server teraz jest pvp na start od razu 70 fajny server tylko nie moge ziomka spotkac jakos xD jakby co to pm Kazio

Rekrut
Opublikowano

Dla mnie troche dziwny serwer. Ale kto co lubi ten gra. Troche bym tak nie mógł Instant'a + wep 12d. Troche dziwne rozwiązanie, ale może duże przykucie ludzi.

Tak na raz może i wypali ale na dłuższą metę tego nie widzę każdy lubi to co chcę ale 70 lvl i 12 dg bronie trochę dziwne.

Być może kiedys zawitam a tak na razie powodzenia.

Ale... Tutaj bronie są zbalansowane i nie ma 12d tylko 11d Egy A za Arena Coinsy i Egy B za expienie na mobkach. Jedynie set jest 12d dla euro a 13d dla china. Nie rozumiem czemu miałoby się dziwnie grać z takimi broniami w końcu to przyjemność mieć coś lepszego niż 8d. A i chciałem jeszcze dodać, że za Arena Coinsy można kupić set 11d(tier 1), wilka oraz cloak do graba. Devil Spirit nie jest za silki, wystarczy zabić w pt uniqa wtedy dostaje się martwego DS'a a potem pójść na Shinmoo zlokalizowanego koło Hyungo Homeland, wtedy masz szansę na dropa przedłużenia na miesiąc do DS'a.

BIG FUCKIN' DEUCE!

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...