Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry FPS Online !

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, pisze ten temat ponieważ poszukuję jakiegoś fajnego FPS'a Online :P

Grałem lub próbowałem instalować :

CrossFire - Grałem rok ale potem zmieniłem Windowska na SP3 z IE8, którego nie da się usunąć = CrossFire nie odpala

War Rock - Po 1, nie przypadł mi do gustu a po 2 jest tam za dużo hackerów :/

Combat Arms - Kiedyś grałem ale niestety bez wydania realnej kasy daleko w tej grze nie zajedziemy, no i bronie na czas :/

Call Of Duty - Ta seria raczej odpada ponieważ chodzi mi o rasowy tryb Online :) Bez opcji SinglePlayer

Counter-Strike - Gram do teraz, ale szukam czegoś innego. Powoli się nudzi

GTA - Gram w SAMP'a ale też już się nudzi :/

Team Forest 2 - Nie podoba mi się :(

Wolfenstein - Gra totalne dno :/

Wolf Team - Gra zajebista ale niestety :/ Plansza ładuję mi się 2 min (WTF -.^?) a potem wywala... Wina neta

Black Shoot - Grałem, znudziło się bardzo szybko...

Project BlackOut - Niestety :/ nie mogę się zalogować ponieważ "Mój region jest zablokowany"... Chociaż inni Polacy grają...

GunZ - Nie przypadł mi do gustu :(

Brick Force - NIEEE ! :D = Dno...

Wiem co sobie teraz myślicie :D pewnie że nic mi nie pasuję ale ja naprawdę muszę znaleźć jakiegoś FPS'a :/

Pomożecie ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Polecam w takim razie Operation 7.

No i polecam jednak przekonać się do WarRock'a. Nexon go przejął i jest co raz mniej hackerów i lagów też jest mniej.

@down nie, po prostu często polecam ludziom tą grę, bo grałem w nią i mi przypadła do gustu.

Opublikowano

@UP Polecasz ? Czy zobaczyłeś to na MPC jaką jedną z gier których nie podałem ^^?

Nie wiem czy warto ściągać. Ogarnę jakaś recenzję na YT :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

- Operation 7

- Alliance of Valiant Arms <3

- Project Blackout

Te 3 gierki są fajne, pod względem rozgrywki oraz grafiki ;)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Wydaje mi się, że cod to też taki rasowy fps'y przez sieć.

Większość graczy nawet nie gra w Single.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Arctic Combat, premiera była kilka dni temu, właśnie pobieram.

Połączenie Combat Arms i MW2, mapy podobne do ca, bronie i grywalność z coda, bajka.

Opublikowano

Tribes Ascend według mnie jest pozycją godną uwagi, ale to zależy też czy preferujesz walki w kosmosie. Jetpacki i te sprawy.

Opublikowano

Battlefield play4free Super gierka zdobywa sie lvl rangi medale kupuje sie bronie itd chyba czegoś takiego szukałeś ;)

łap linka to strony bf-a f4p

http://battlefield.play4free.com/en/?utm_source=play4free.com&utm_medium=referral&utm_campaign=p4f-portal&a=p4f-portal

Kliknij Like jak pomogłem

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

@UP Ojj kiedyś grałem bardzo długo ale niestety nastąpił format a po nim problemy z grą :/ W dziale BF4F jest jeszcze gdzieś mój temat z problemem :) Nie pamiętam o co dokładnie chodziło :/

r718w5.png

Opublikowano

To zainstaluj jeszcze raz może powrócisz do starej gierki która teraz ma mniej lagów więcej cziterów ale z porównaniem do wczesniejszych wersji wyszły nowe mapy i wszystko jest lepiej zgrane ;) Jeśli będziesz miał jakieś problemy z grą to chętnie ci pomoge

;)

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

Ok ściągnę BFP4F jeszcze raz :> Może jakiś patch naprawił mój problem :P

A wy możecie podawać gry dalej :) Na razie nikt nie podał mi gry o jakiej jeszcze nie słyszałem ;)

PS - Proszę o podawanie gier z wymaganiami Combat Arms albo CrossFire :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...