Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana skilli.

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Czy ty też uważasz, że w zakładce np. skilli podstawowych jest kilka dobrych czarów, lecz Ty możesz wybrać tylko jeden z nich, a np. na numerze ,,3'' stoi jakiś nieużywany i niepotrzebny skill? Teraz możesz to zmienić! Teraz możesz mieć np. na ,,1'' i ,,2'' skille podstawowe, a na ,,3'' i ,,4'' skille dodatkowe! Bardzo ułatwi ci to walkę z bossem, expienie, czy też cokolwiek innego, przy czym normalnie musiałbyś do każdej sytuacji zmieniać skill. Podsumowując: w każdym z okienek na skill możesz ustawić sobie czar jaki tylko chcesz, bez żadnych ograniczeń.

No więc tak to wygląda: (Patrzcie na skille)

post-379742-0-46780000-1340395829_thumb.png

Jak to zrobić?

1. Zaloguj się, wybierz postać i wejdź do gry.

2. Kliknij przycisk na klawiaturze ,,Esc''.

3. Wybierz zakładkę ,,OPCJE''

4. Zaznacz opcję ,,Tryb Wyboru''

SS: post-379742-0-06434600-1340396279_thumb.jpg

5. Naciśnij przycisk ,,S'' (okno skilli)

Gdy teraz klikniesz w jakąś umiejętność, po bokach skilli do wyboru pokażą się strzałki - tam sobie przesuwamy pasek i zmieniamy na jaki skill chcemy.

Mam nadzieję, że ten poradnik ułatwi Ci grę w znacznym stopniu. Jeśli Ci pomógł - proszę o Lubka :)

Opublikowano

Ten poradnik to akurat podstawa, nie wiem czy ktoś tego akurat nie wie, chociaż dla newbie się zawsze takie tut'y przydadzą. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Natknąłem się na to przez przypadek, poradnik jest banalny, jednak uważam, że BLIZZARD powinien taką opcję dać standardowo do gry, niektórzy nie przeglądają uważnie wszystkich opcji dostępnych.

@Vanosh

Na pewno część osób nie zna tego.

Opublikowano

No ja też uważam że Blizzard to zasrał, bo ta opcja powinna być w zakładce ze skillami lub ustawiona domyślnie a nie gdzieś w głównych opcjach. Tym bardziej, że termin ,,Tryb wyboru'' nie ma nic wspólnego ze skillami, więc trudno to znaleźć.

• 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...