Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cheat engine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisz w Google najlepiej :P

Jest to program, dzięki któremu zmieniasz poszczególne wartości w grze - jeśli chodzi Ci np. o Last Chaos to możesz zrobić sobie nawet 99999999999999999 Golda, ale jest to tylko efekt wizualny, dlatego cheat engine używa się głównie do speedhackowania, bo efekt wizualny jest, a Ci to pomaga. Można także użyć gotowego Speed Hacka w Cheat Engine, który przyśpiesza cały proces, czyli w wypadku Last Chaos nawet świerszcz od seta lata szybciej.

Opublikowano

Można też wyczytać offsetsy do Last Chaos ale to nie jest już taka łatwa sprawa. I tak Ci powiem, że Cheat Engine nie służy tylko do zwiększania prędkości bicia, ale do wieeelu innych zastosowań. Problem jest w tym, że samemu nigdy nie chciało mi się go używać więc Ci nie powiem co i jak :P

Opublikowano

Osobiści potrafię podkręcić szybkość ataku i poruszania się postaci w bardzo łatwy (jak dla mnie sposóB). Nie chodzi mi o opcję "Speedhack", gdyż używając tej opcji po prostu cię wyrzuci (przykład Last chaos EP3), gdyż zwiększasz prędkość wszystkiego wkoło siebie, a nie tylko swojej postaci. więc opłaca się pobawić i zabijać potworki mając broń +4 tak jakbyś miał broń + 20 ^^.

Po prostu wiem to co jest niezbędne żeby wykończyć innego hackera na speedhacku :D

CE to taki mały sprzęcik z wieloma przydatnymi rzeczami, ale kasy to jeszcze nie zwiększyłem, mimo wielu prób :(

Opublikowano

Podsumowując: Cheat engine służy do zmiany kodu w grach, po prostu hack.

jest wyjaśnione wyżej -,-

Opublikowano

Za pomącą tego programu można ustawić w gildii że na bloku będzie ci za każdego moba leciało po 32kkkk expa ^^ Tak jak up wszystko ci już powiedzieli

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano
Tylko nie należy myśleć, że nabijesz szybciej lvl, jest to tylko zmiana tego co widzisz!

Jak by tak było to np po wbiciu na bugu 165 lvl Ty byś go tylko widział a inni nie A tak nie jest Ranking go widzi i całe LC

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...