Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do PC

robsonpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje jakiś dobrych słuchawek do kompa.

Gram w fps'y więc dobrze by było jakby było słychać kroki przeciwnika(COD) i słucham muzyki.

i tak żeby słuchawki miały mikrofon.

Jeśli ktoś się zna to niech napisze czy te się opłaca:

http://www.ceneo.pl/11367946s

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up

Fajne gówno ;]

Sennheiser hd201 + zalman mic1 = pro. Slychac dobrze wszystko. I oczywiście musisz posiadać dobrą karte graficzną ...

Cena sluchawek i mikro = ok. 100 zl (kupilem za 118 z przesylka ).

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gówno ? Hahhaha miałem Fatal1ty 2 lata.Spisywały się ZAJEBIŚCIE.Teraz mam Gamecomy i są chujowe bo kabel się tak zwija że to jest klęska...i się musiałem bawić z regulowaniem muszli...Polecam Fatal1ty,albo najlepiej razer carcharias :)

Opublikowano

Dobre słuchawki = 100zl

Dobry mikrofon = 100zl

Dobry mikrofon + Dobre słuchawki = 300zl

Nie opłaca się, kup mikrofon za 30zł - taki starczy do skype, no chyba że jesteś mistrzem karaoke i potem udostępniaz kawałki w jakości DolbyDigital 7.1 ....

Słuchawki kup oddzielnie, tak jak przedmówcy powiedzieli: Fatality są dobre, ogólnie poelcam testy komputerświata - z nich się wszystkoego dowiesz.

Opublikowano

Preferuje słuchawki z mikrofonem, proszę piszcie dalej.

Dlaczego akurat słuchawki z mikrofonem? Bez mikrofonu są 100x bardziej wygodne niż z mikrofonem.

Ja tam mam słuchawki bez mikro a mikrofon jest z kamerki. Kamerka creative więc mikro działa ładnie.

Co do słuchawek to ma kossy.

Sądzę że z tańszych słuchawek fatal1ty będą odpowiednie ( jeżeli chodzi o słuchawki z mikro)

HBV27j.png

Opublikowano

Fatal1ty <3 Kupiłem je z 5/6 miesięcy temu i kocham te słuchawki, jedne z najlepszych i najtańszych słuchawek na rynku.

Opublikowano

Fatal1ty.Zamówiłem je sobie wczoraj ,dobrze grają bo kolega ma takie same i grają lepiej od tych Sennheiser-ów hd201 ,ponieważ również je sprawdzałem.

Opublikowano

fatal1ty to najtańszy shit dla pseudo-graczy.

Ale w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. HD 201/202...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Creative aurvana live

ale lipa bo bez mikrofonu.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Skopiuję mojego posta z innego tematu:

Mogę Ci szczerze polecić Plantronics GAMECOM 367. Słuchawki te kosztują bodaj 100 zł, więc cena nie jest wygórowana.

Mam je od ponad 1,5 roku i wciąż są w idealnym stanie (oczywiście nie rzucam nimi po ścianach :rolleyes:) Bardzo ładny design, chowany mikrofon, słuchawka na całe ucho.

Ponadto bardzo wygodne i lekkie, nic nie uwiera. Po godzinie grania nie czuję, że mam je na głowie :D.

Kabel jest bardzo wytrzymały. Słuchanie muzyki czy granie w FPS'y (np. CS) to w tych słuchawkach po prostu miód :).

Bardzo ładny i soczysty dźwięk, mocny bass. Mikrofon również jest bardzo dobry, do rozmowy na TS'ie czy Skypie nie mam żadnych zastrzeżeń.

Bardzo, ale to bardzo Ci je polecam. Są po prostu świetne ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

fatal1ty to najtańszy shit dla pseudo-graczy.

Ale w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. HD 201/202...

HD 201 ma mój kolega i grają gorzej od Fatalitek.Co do 202 nie wiem.

Opublikowano

Fatal1ty. Dopóki nie został wyrwany kabel (jakieś 2 lata) to były idealne. Bass świetny, dźwięk czysty (nawet jak na integrę Creativ'e), odłączane mikro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...