Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dproto 47&48 protocol

ziomal666v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to znowu ja i znowu do was użytkowników mam pytanie.

Czy da się zrobić na serwerze non steam protokoł 47 i 48 czyli NS/S Bo jak robie, to nie działa, a jak postawie na steam, to działa, ale wole na ns, ponieważ na steam o ten 10-15 ping wyżej jest:)

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Da się zrobić.

Musisz wgrać te protokoły do serwera.

ściągasz z neta dporto 47 i 48 przez ftp wgrywasz na serwer i tyle : )

Regmannn

Opublikowano

No i właśnie nie działa, robie według poradnika na serwer non steam to nie działa, a gdy robie na serwer steam to działa, a dodam, że robie na komputerze domowym, więc nie wiem co jest, a na steam ping o 15 jest większy, nie da się jakoś zrobić na serwerze NS 47+48?

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

nexores2, masz gg? Napisz mi na pw, może sciagniesz program team viewer i mi to zrobisz? :P No patrz, wgrywam według poradnika te pliki na serwer non steam, co nie? Odpalam serwer, wchodze na steam prokol 47 48, na ns ok. Stawiam serwer na S z dproto wchodze na serwer steam jest ok, tak samo na serwer ns, tez jest ok, nie dziala mi tylko na NS, wtf?

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

nexores2, masz gg? Napisz mi na pw, może sciagniesz program team viewer i mi to zrobisz? :P No patrz, wgrywam według poradnika te pliki na serwer non steam, co nie? Odpalam serwer, wchodze na steam prokol 47 48, na ns ok. Stawiam serwer na S z dproto wchodze na serwer steam jest ok, tak samo na serwer ns, tez jest ok, nie dziala mi tylko na NS, wtf?

Śmiało pisz 33616598.

Opublikowano

Lipa, pobrałem nowego cs'a nie wgrywalem patcha, nie dziala, czy to ma cos wspolnego, ze jest na win 7, domowy? Nie wiem naprawde, na steam jest ok o.O

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

ref, jakieś pomysly?

Napisze od nowa:

Mam steam, gdy postawie w domu, na moim komputerze serwer CS na steam i gdy wgram amxx potem dproto to normalnie działa i mogą grać NS/S. A gdy postawie serwer w domu, na moim komputerze non steam i gdy wgram amxx i te dproto to nie działa, a wszystko instaluje tak samo jak na steamie, tylko ns mogą grać, jakieś pomysly??

z8FrT.png

sygnatura by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...