Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to działa ?!

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

znalazłem na necie to :

http://bots24.pl/2012/03/metin2-pl-darmowe-smocze-monety/

Pytanie do Was czy to działa ? Niby piszą że działa, ale nie mogę sprawdzić ponieważ download mi coś nie działa :(

Tam trzeba w ankiecie dać nr fona, i na fona przesyłają mi pin wpisuje tam pin i pisze że źle ...

proszę o Wasze zdanie na temat tego hacka

Opublikowano

Nic nie wysyłałem, głupi nie jestem ;) Podałem tylko nr. a oni coś wysłali, z konta nic nie uciekło spokojnie :D Co do hacka, kurde ... tak by mi się przydało tych SM na zmianki i dodania :( Tylko na tym SponsorPay można te darmowe sm ? no i na ip. amerykańskim ? Straszna lipa no ale cóż trzeba się potrudzić by być pro :D

Opublikowano

Ale skoro podałeś swój prawidłowy numer, to najprawdopodobniej zgodziłeś się na aktywacje czegoś tam co będą ci przychodzić 3-6 sms tygodniowo i ci będzie zżerać kasę

Opublikowano

Jaki ty głupi jesteś, sory, ale innego słowa znaleźć nie moge. Jeszcze jak masz ten numer od jakiegoś operatora komórkowego, to masz przejebane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...