Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ulepszone bronie

ShaggyTakku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam postać inżyniera, aktualnie korzystam z XM8c, ale zauważyłem m.in. w spisach broni lub gdy zostanę zabity, że istnieje także broń XM8c +3, ale nie mam jej w sklepie. Skąd można zdobyć ulepszone wersje ?

4b89a621f4d947d09b62d06199cf5607a02914aa.png
Opublikowano

Nie można jej zdobyć, mają ją ludzie jeszcze przed wielkim updatem, kiedy Elite bronie zostały znerfione i administracja w ramach rekompensaty oddała tym osobom, które zakupiły elite bronie, te bronie, tylko z +3 dopiskiem, troszkę lepsze

Opublikowano

Snowe, nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo tylko zgrywasz tutaj idiotę na forum

Próbowałeś kilkakrotnie hmmm? Nikt ci tego nie powie, bo tak jak mówię, nie są już dostępne

Nie odpisuj już na tego posta, bo się tylko zbłaźnisz, jak chcesz się kłócić to w innym dziale

Opublikowano

A ja powiem tak, że mam XM8C +3, ale lepszą bronią dla mnie jest zwykłe MP5, które zakupiłem niedawno, bronie +3 wcale nie są, aż tak bardzo mocne, jedyne co zauważyłem, to większe o kilka pocisków magazynki od zwykłych modeli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...