Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]Supreme LastChaos (DEDYK) 24/7

Xawier.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logondg.jpg

Prywatny serwer LastChaos Supreme!

Trennstrich750.gif

- Cash Shop

- PVP Sfixowany!

- Drangsal!

- Nowe bronie, zbroje itp!

Nie będe się za dużo rozpisywał :P

Trennstrich750.gif

Raty Serwera!:

PK MODE: Online!

Max level: 185

Max +: 25

Exprience rate: x100

Skill Point Rate: x1000

Drop rate: x20

Pet exp rate: x20

Upgrade rate: 80%

Trennstrich750.gif

Sklepy:

shop2quemw.pngshop1lbihn.pngshop3lpfqy.pngshop4ufeid.png

Trennstrich750.gif

Supreme LC Strona: Supreme LastChaos

Serdecznie Zapraszam! Jeśli podoba ci się ten temat daj + :P

Opublikowano

w grudniu to samo ludzie pisali ze pieknie ladnie ^^ ja juz sie przekonalem na kontaktach admin a gracz niemiecki ;) ale coz jesli bedziesz tam gral i unizal sie i nie zaczepial nikogo moze przetrwasz.. ja mialem fokusa 10 k i power upa 10 k niemcom nie pasowalo wiec coz zrobili mi delete :P tytan kolejna postac 10k atak i co bylo to samo ...

PS. ale co ja bede gadal i tak mi zaraz napiszecie swoje przekonacie sie sami i zobaczymy te owacje po fakcie ;) znaczy cisza^^

Opublikowano

Lpedro92 Nie wiadomo czy to jest wogóle prawda, Robie prezentacje serwera a ty odrazu musisz go krytykować jaki On jest głupi/żalowy. To zupełnie jest inny serwer a nie taki co wcześniej. Jeśli serwer ci się nie podoba to po co pisałeś ten post.

Opublikowano

po co pisalem chce ostrzec ;) ciekawy maja tam bugi ;) te co kiedys :) itemki mozna za free robic b5+15 :P troszke hsow i masz +18 ^^

PS. a co do robienia tych rzeczy za free :P heh Crysis sporo juz stracil przez to kasy, bo niemcom powiedzialem ten sposob ;p wiec napewno sie szykujcie na rollback ;p

Opublikowano

To zupełnie jest inny serwer a nie taki co wcześniej.

tak tak jasne pewnie yhym i co jeszcze?

sklepy wszystko jest takie same..nawet ta kolejność pbi itp jest taka sama ..wiec nie pierdziel ze to inny serwer

30570866237474838910.jpeg

Opublikowano

Czy ty naprwade myślisz że mogą zrobić cofnięcie postaci i rzeczy?. Twoja sprawa, jak nie chcesz to nie graj nikt się Ciebie nie prosi. Przeszkadza ci cos?. To nie graj w czym problem. To co ze kolejność PBI i te sklepy takie same?. Może sie zmienił, nie pomyślałeś o tym.

Opublikowano

Czy ty naprwade myślisz że mogą zrobić cofnięcie postaci i rzeczy?. Twoja sprawa, jak nie chcesz to nie graj nikt się Ciebie nie prosi. Przeszkadza ci cos?. To nie graj w czym problem. To co ze kolejność PBI i te sklepy takie same?. Może sie zmienił, nie pomyślałeś o tym.

Ja nie musze myslec, ja to wiem ze zrobi reset do zera ten koles to robil z 4x razy jak mialem postac z wysokim lvlem wpierw meczyc sie 3 miechy , pozniej miech znow miech a pozniej rollbacki codziennie ;D Dlaczego team odwrocil sie odniego Tari, Damona,DeVi wiele innych kolesial tylko co uruchamial konto z cash i latal na zabawy i kupywal bzdety.. a po miesiacu na elite pisze ehh brak funduszy na server a jeszcze tydzien przed chwalil sie, ze na tydzien ma 2k dolcow ;)c. Bylem wczoraj na servie i co secik jak ta lala b5+25 sie zrobil w trymida ;p

Opublikowano

a po co mi ss nie mam czasu na glupoty wejdz na Elite i sobie poczytaj co Crysis tworzy ^^ spodziewac sie mozna iz server down:D

PS. wystarczyli mi poczekac kilka dni na ten moment^^

Opublikowano

czlowieku czy ty myslisz, ze bede robil na kazdym serverze ss?? jak server padal to po co mi to?? mam ss z levelem tam swoim ;)

ale co ja Ci bede pisal mi nie wierzysz, bylych adminow tego servera nawet nie zapytasz moze chcesz skype ich?? :)

ale zyj zludzeniami, ze to byl fajny server^^

PS. hahaha zapomnialem wystarczy wejsc na folder z ssami;) widac kiedy byly fotki robione i jakie lvle byly tam ^^ bo kazdy kto sciagal gre ma tez i wgrane ss^^

kolejna sprawa obejrzyj sobie foteczki te ^^ zauwazysz sklepik a na nim zero bugow postacie wszystkie stare;) pliki zostaly skradzione crysis nie chcial zwrocic postaci ale inna osoba stworzyla server i byly postacie z przed rollbackow;)

Opublikowano

Czlowieku!... PLiki serwerowe nie byly wogóle skradzione ale ty sie uparłeś na ten temat i nie chcesz dać mu spokój, przeszkadza ci coś serwerze?. To nie graj nie wiem jaki masz problem, po co ci to było te wszystkie posty nie rozumiem Cie już wogóle.Ja tylko zaprezentowałem ten serwer a ty już musisz robić awanturę?. Nie chcesz to nie graj nikt się Ciebie nie prosi żebyś grał. Jak masz coś do serwera to wal śmiało do Crysisa a nie do mnie : >

Opublikowano

Czytać umiem, ale jak wchodze i patrze co ty piszesz to aż sie płakać chce. Nie pomyślałeś o tym że ktoś chce np zagrać sobie.

Opublikowano

temat do zamkniecia server nie istenieje tak jak pisalem w/w ;) Xavier masz swoj cudowny server gdzie Crysis wszystko stawia i na pierwszym miejscu chodzi o kase ;)

PS. e tam jak zbraknie mu kasy znow odpali server Xaverku mozesz mu znow zareklamowac :D

Opublikowano

temat do zamkniecia server nie istenieje tak jak pisalem w/w ;) Xavier masz swoj cudowny server gdzie Crysis wszystko stawia i na pierwszym miejscu chodzi o kase ;)

PS. e tam jak zbraknie mu kasy znow odpali server Xaverku mozesz mu znow zareklamowac :D

Haha bardzo smieszne czy ty naprawde myslisz że on tak by zrobił?. Kase ma ale ty się na to uparłeś jak dzik na szyszke. Zresztą sam ropoczełeś ten temat i sam go jeszcze nie skończyłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...