Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postanowienia ;d

Fapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jakoś tak się złożyło, że w związku z rozpoczynającymi się wakacjami i licznymi refleksjami doszedłem do wniosku, że potrzebuję wielu rzeczy. Wymienię najbardziej podstawowe, z którymi mi ciężej. Chciałbym się zwrócić do Was z wielką prośbą.

1. Chciałbym osiągnąć sylwetkę ciała. Mam 17 lat, 194cm wzrostu, ważę 79kg (waha się - 81kg). Trenuję piłkę ręczną. Sylwetka, mam na myśli oczywiście brzuch, ale wiadomo, że do brzucha dochodzą inne partie(barki, klatka, plecy, bicepsy, tricepsy, przedramiona). Dodając do tego nogi, czyli łydki i uda. Znacie może jakieś dobre techniki na uzyskanie takowej sylwetki? Dieta? Jakieś znane treningi z efektami? Nie mówię, że mają być po pierwszym treningu. Nie jestem typowym sezonowcem.

2. Nauka angielskiego. Głównie chodzi mi o słówka. Są jakieś stronki typowo do nauczania słówek? Znam już dużo. W miarę się dogadam, ale to mi nie wystarcza. Chciałbym bez problemu władać angielskim do początku wakacji 2014r.

3. Trochę dziwna sprawa, ale spotykana na co dzień. Mam słabą wolę i nie daję rady rzucić palenia fajek. Szło mi dobrze, ale niestety plany po czasie legły w gruzach. Znacie jakieś techniki? Nie chodzi mi o tabletki, plastry czy fajkę elektryczną. Może powinienem sobie coś postanowić? Rzucę to zafunduję sobie sam nagrodę - miłą. Zwracam się z tym do Was, bo jest to szerzej spotykany problem. Wiem, że wielu ludzi zna te problemy i rzucali palenie. Proszę o wyjawienie Waszej techniki rzucenia "kiepa". Może zmiana towarzystwa?

Będę wdzięczny z odpowiedź. Dziwne pytania, ale na każde pytania można uzyskać odpowiedź. Nie naśmiewajcie się, od tego jest forum i zorganizowana grupa forumowiczów. Dziękuję uprzejmie.

Opublikowano

Po nicku dodałbym - nałóg masturbacji.

Może zamiast papierosa spróbuj gumę do żucia. Staraj się przebywać w miejscach dla niepalących, później ten smród dymu będzie Cię drażnić.

Zamiast papierosa kup sobie coś innego do zjedzenia co lubisz, albo pomyśl, ile pieniędzy wydajesz w to błoto.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Zakładałem konto z myślą o masturbacji. Dzięki, każda rada dobra. Na pewno spróbuję z gumą i uciekaniem od palących. Z pewnością będę musiał uciekać od kolegów, którzy palą nałogowo.

Opublikowano

1. Dieta + siłownia.

2. Pisanie na zagranicznych forach, wszelakie czaty zagraniczne itd.

3. Jak będziesz chciał zapalić, to powiedz najbliżej stojącej osobie żeby ci wypierdoliła plaskacza na mordę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@up

1. Logiczne. :D

2. Dzięki, za odpowiedź. Spróbuję, bo to naprawdę dobry pomysł.

3. To też dobre, ale wątpię, żeby ktoś z moich kumpli mnie uderzył.

Opublikowano

@UP

Każdy sposób dobry.

Proszę o odpowiedzi do zamieszczonych pytań. Chłopakom wyżej wielkie dzięki.

Opublikowano

Sorry za off topic, ale jak można trenować piłkę ręczną i palić papierosy.

Przecież przez to tylko kondycja słabnie

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Sorry za off topic, ale jak można trenować piłkę ręczną i palić papierosy.

Przecież przez to tylko kondycja słabnie

Powiedz to mojemu koledze, który co przerwę pali szluga, a ma najlepszą kondycję z całej szkoły.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

musisz strasznie chudy być, masy troche nabierz moze najpierw

Opublikowano

Jaki gigant :D 194 cm

2.Słownik do angielskiego i popatrz sobie słówka.Chodź na jakieś douczanie z angola (korki) to tam też podstawy uczą i więcej ale to potem.

logo1.png
Opublikowano

Powiedz to mojego koledze, który co przerwę pali szluga, a ma najlepszą kondycję z całej szkoły.

To pewnie cała szkoła tylko na komputerach siedzi :D

A tak na serio trochu dziwne.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1. Bieganie, 6-Weidera, a na koniec ABS 2 (jeśli zrzucisz cały tłuszcz).

2. Masz odpowiednie kursy w księgarni lub znajdź kogoś kto zna angielski i pisz z nim (w razie co, korzystaj z translatora google - tak się uczysz).

3. Nie wiem, nigdy nie rzucałem xD

Opublikowano

1. Bieganie, 6-Weidera, a na koniec ABS 2 (jeśli zrzucisz cały tłuszcz).

2. Masz odpowiednie kursy w księgarni lub znajdź kogoś kto zna angielski i pisz z nim (w razie co, korzystaj z translatora google - tak się uczysz).

3. Nie wiem, nigdy nie rzucałem xD

Wypierdalaj z tą 6 weider'a, która rozpierdala kręgosłup.

Km5iG.png

Opublikowano

Kondyche mam dobrą, nawet bardzo dobrą. Nie męczę się, nie łapie mnie zadyszka, nic z tych rzeczy. Jestem szczupły, ale jak na swój wzrost jestem dobrze zbudowany, ani za chudy, ani za gruby. Sylwetkę mam pływaka. Lekarze mi tak mówią. Mięśnie w miarę rozbudowane, ale nie ma takich bardzo dokładnych zarysów. Widać mięśnie brzucha, ale to wszystko za mało. Potrzebuję profesjonalnych odpowiedzi. Może znacie jakieś fora gdzie udzielą mi takowej odpowiedzi?

Opublikowano

Co do palenia to polecam gume , mój kumpel tak żucał, cały dzień na jednej gumie jechał ;] a jeśli ciągnie CIe do zapalenia to niech kumpel da Ci po pysku, działa ;) poproś go normalnie żeby z liścia CI dał i proste ;) kumplowi pomaga.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

1. Siłownia, nic inne nie da Ci takich efektów (możesz do tego jeszcze pływać [to pomaga na plecy i boczne mięśnie brzucha] oraz biegać)

2. Bierz książkę i ucz się dział po dziale - polecam Longman klasa 3 LO poziom podstawowy, banalne rzeczy, słówka kluczowe są podane po każdym dziale w kolumnach dotyczące ów działu

3. Mi dziewczyna wybiła z głowy papierosy, najpierw się z nią założyłem, że nie będę palił (o wódkę) - wygrałem to picie bo miesiąc nie paliłem, a potem mi zagroziła, że nie będzie się ze mną spotykać jak będzie czuła ode mnie fajki, to wszystko.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

1. najlepszy sposób to robota w polu :) lepiej pomoże jak siłownia :) uwierz od dziecka mieszkam na wsi i sylwetka sama się wyrobiła nawet nie wiedziałem kiedy ;p

zaraz wakacje dużo pracy przy gospodarce itd.. jak masz rodzinę na wsi to jedz a nie pożałujesz przez 2 miech taką sylwetkę sobie wyrobisz ze hoho :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...