Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]JgPzIV

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie czy opłaca się kupować ten czołg za 50%, jakie są jego wady i zalety, czy łatwo przez niego przejść i jak tam z przyszłością drzewka.

Opublikowano

Ogólnie jest to największy shit w drzewku niemieckich td, mała penetracja około 110, obrażenia takie sobie około 200 pancerz 80, średnio mobilny i ogólnie wpie** dostaje od wszystkiego. Nie przyjemnie mi się tym grało ale potem będzie lepiej.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Plusy:

- pancerz czasami coś odbije

- bardzo niska sylwetka i ogólnie mały jest

- dobre przyspieszenie i zwrotność

- duży dmg

Minusy:

- słaba penetracja

Ogółem nie polecam. Ten niszczyciel ma zalety, które niszczycielowi nie są specjalnie potrzebne, a brakuje mu tego co w niszczycielu najważniejsze penetracji.

Opublikowano

Każdy czołg/td itd. jest na swój sposób dobry , jak i zły. Polecam ci kupić i sprawdzić samemu , czy nadaje się do twojego charakteru gry(ponieważ każdy gra inaczej).

W każdym razie , brakuje mi jednej ważnej cechy niszczyciela - potężnej penetracji. Ale to tylko moja opinia , poza tym jest bardzo zwrotny i szybki. Reszte wywnioskuj z postów poprzedników ;)

Opublikowano

Czołg: JagdPzIV

Doświadczenia: 1 177

Kredytów: 56 332

Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista, Odznaka mistrzowska: "As pancerny" ( 8 fragów (T-150 ITP)

Miałem go już kiedyś ale mi się nim shitowo grało , dzisiaj kupiłem w związku ze zniżką i nie narzekam jakoś nagle na niego , penetracja do 132 , od przodu nie ma na co liczyć ale dobry kierowca TD wie jak to obejść ,

10-20 bitew i kasa Ci się zwróci więc polecam , tymbardziej że później panther ze znacznym pierd*lnięciem ; >

Haters gonna hate

@Edit , penetracja średnia 132 , zdarza się przebić vk36 itp ,

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Co wy gadacie kupiłem ten czołg i jestem bardzo zadowolony! Zwycięstwo!

Bitwa: Koło podbiegunowe 12 czerwca 2012 21:42:38

Doświadczenia: 196

Kredytów: 14 252

Bitwa: Ensk 12 czerwca 2012 22:27:45

Doświadczenia: 364

Kredytów: 20 048

Osiągnięcia w walce: Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy

Zwycięstwo!

Bitwa: Piaszczysta rzeka 12 czerwca 2012 22:07:51

Doświadczenia: 361

Kredytów: 19 510

Osiągnięcia w walce: Strzelec pancerny

orażka

Bitwa: Malinowka 12 czerwca 2012 21:54:03

Doświadczenia: 287

Kredytów: 28 488

Osiągnięcia w walce: Snajper, Strzelec pancern

4 pierwsze bitwy

Opublikowano

Mi się wydaje że teraz w 7.4 jest znacznie lepszy niż jak go mialem ( chyba 7.1.1) , Ale to może być tylko odczucie , w każdym razie od około 15 do 21 z przerwami milion kasy wpadł ;]

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za pomoc, polecą lajki. Temat do zamknięcia chyba że ktoś jeszcze ma ochotę się o czymś wypowiedzieć.

I kolejny przykład zajebistości tego czołgu Zwycięstwo!

Bitwa: Ruinberg 13 czerwca 2012 10:12:29

Doświadczenia: 2 154 (grzywna za uszkodzenie sojuszników: 16; x3 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia)

Kredytów: 20 946 (grzywna za uszkodzenie sojuszników: 3 540)

Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: "II klasy"

//Na przyszłość, pamiętaj ;)

Opublikowano

Kredytów: 14 252

Kredytów: 20 048

Kredytów: 19 510

Kredytów: 28 488

Niby ok, ale podziel to przez 2 to beda jego normalne zarobki. Bo teraz w czasie tej promocji cytuje:

"Dwukrotnie większe zarobki w kredytach na następujących czołgach:..."

Opublikowano

Dodam tylko że pomimo kaleczności działa dostaniemy wynagrodzenie w formie jagdpanthera ; > Każdy niejednokrotnie został przez niego zniszczony ; >

Staram się pomóc ;]

Opublikowano

Jpanther to już coś. 200 pen 320 śr dmg i z dosyłaczem ładuje mi poniżej 7 sek. Cudo.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Jpanther to już coś. 200 pen 320 śr dmg i z dosyłaczem ładuje mi poniżej 7 sek. Cudo.

Potem ferdi cudo ze 128 to jest dopiero pierdolniecie jak na td przystalo no i troche pancerza

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A na koniec JgTiger czyli najbardziej failowy w porównaniu do innych tierów IX najmniejsze dmg ze wszystkich i pentra nie budzą szczególnego strachu przed nim jak przed innymi

A najgorsza jest ta nadbudówka którą w ferdku można było przeboleć no ale tier 9 któremu pol hp tier 6 może zabrać to widać że jest złomem (KW-2 ze 122 zabrano około 180 z trollem 390 więc jest o czym myśleć )

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...