Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Cs [ Proszę o pomoc ]

verix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem dotyczący cs 1.6 non steam . Prubując włączyć counter strike wyskakują mi paski, które lecą z góry ekranu zakrywajać caly ekran nie mam pojęcia czego to przyczyna. Czytałem dość sporo na ten temat i nikt nie wie dokładnie o co chodzi. Może tu ktoś pomoże dołączam ss . Z gory dziekuje! No to mnie akurat zaskoczyło poniewaz gdy robilem ss wklejalem je w painta cs wydawal sie normalny lecz nic nie moge zrobic gdy go odpalam jezeli ktos mial taki problem bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Wiem chyba o co chodzi miałem ten sam problem rozwiązaniem było kupienie nowej karty graficznej ponieważ się spaliła , lub spróbuj zainstalować sterowniki do karty . Screeny u mnie też wyglądały normalnie po wklejeniu w np Painta . Zobacz czy działają Ci inne gry 3D .

Pozdro !

Opublikowano

Ustaw grafikę w cs może tam masz złe i ci taki pasek lata.

A gdzie ten ss ? bo ja go nie widzę ; /

@edit.

Przypomniałem sobie ,że też tak miałem.

Powodem była zbyt słaba karta graficzna.

Mi też latał jakś pasek a jak się już karta mocno zagrzała miałem cały czarny ekran w CS przez jakiś 5s i tak co ok. 2 minuty.

Wymień kartę graficzną.

A tak wgl. to jaką masz ?

Regmannn

Opublikowano

Ustaw grafikę w cs może tam masz złe i ci taki pasek lata.

A gdzie ten ss ? bo ja go nie widzę ; /

@edit.

Przypomniałem sobie ,że też tak miałem.

Powodem była zbyt słaba karta graficzna.

Mi też latał jakś pasek a jak się już karta mocno zagrzała miałem cały czarny ekran w CS przez jakiś 5s i tak co ok. 2 minuty.

Wymień kartę graficzną.

A tak wgl. to jaką masz ?

Moja karta graficzna to Nvidia GeForce 6100

Wiem chyba o co chodzi miałem ten sam problem rozwiązaniem było kupienie nowej karty graficznej ponieważ się spaliła , lub spróbuj zainstalować sterowniki do karty . Screeny u mnie też wyglądały normalnie po wklejeniu w np Painta . Zobacz czy działają Ci inne gry 3D .

Pozdro !

Mozliwe ze tak jest . Z jednej strony zrobilo mi sie tak po formacie poniewaz wczesniej normalnie gralem w cs :) Prubuje pobrac aktualizacje swojej karty jak pomoze dam znac :) Dzieki za odpowiedzi wszystkim :** :P

Jeżeli umiałbyś dotrzeć do ustawien, zmien ustawienia karty w cs'ie tam gdzie pisze OpenGL, Software, spróbuj zmienić na inne.

\

A moglbys mi napisac jak to zrobic? Wogole da sie tak? Ja odpalam cs i nic nie widze tak ze trzeba to robic pewnie jakos w folderach z cs jezeli wogole jest to mozliwe .. :)

Opublikowano

Siemano :) Ogarnelem ten problem wytlumacze mniej wiecej jak to zrobilem. Mialem przestawione tak jak kolega na gorze pisal grafike na OpenGl . Pobierzcie program TeamViewer 7 i podajcie dla kumpla pasy z tego programu . Niech wbije na waszym komputerze w cs i przestawi wam grafike na OpenGl Na taka jak wam zadziala u mnie sa 3 mozliwosci zadzialalo na D3D jakos tak :)) Powodzenia mysle ze pomoze .

Temat do zamkniecia dzieki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...