Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv]Erpg.xaa.pl

gamestarsstudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-10/10 atakowac nie idzie, wbijac poziomow tez nie, nie polecam wolę gladiatus.pl wszystko dziala bez problemow, co niby jest tu zmienione ? chyba tylko stary wyglad i to ze nic nie dziala -.-

;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego stopki zostały usunięte. Wpierdol murowany. Jeśli w ciągu 2 dni nie zobacze stopki nie będę pracował nad silnikiem.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

To se przestawaj pracę nad silnikiem, powinieneś dostać bana jeszcze za to że uciekasz od bana. Skoro zostało zbanowane ci konto to powinieś nie udzielać się na tym forum. Albo ukryć pred użytkownikami że to ty!

Opublikowano

SZKODA CZASU!

serwer jest kijowy, nie da się iść na wyprawy, arena głupia, ranking nie pokazuje poziomów, kiczowy sklep, nie polecam ocena 1/6 - pewnie to zostanie usunięte w ciągu kilku dni jak nie szybciej.

Niegdyś loordofdeath :) Po dożywotnim banie i drobnej przerwie powracam :)

Jestem dzieckiem i najczęściej zamiast przecinków i kropek stosuję emotikony :) Wiem o tym i dobrze mi z tym.

Opublikowano

Wszedłem i się nie ucieszyłem, że aż takie gówno nagle zobaczyłem większego kiczu nie widziałem, a nawet w tibie grałem serwer do dupy wyszedł tobie lepiej paś się z krową w żłobie

Opublikowano

Kolego?! A przypadkiem nie chciałbyś dostać kary, o ile takie coś można wystosować, za to że używasz grafiki Gladiatus'a bez ich pozwolenia? Po drugie, silnik całkowicie nie dopracowany, w dodatku nie chce już nic mówić o systemach w środku gry. Za co można pogratulować? Za to że ktoś ma chęć i wole do pracowania nad tym czymś. Ale z grafiką to nie wiem czy tak można robić, lepiej było by gdybyś miał swoje grafy. Co wiadomo, prywat prywatem ale ktoś kiedyś może sie do dupy dobrać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...