Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Utracono połączenie z serwerami Need for Speed World

XxXMARIOMXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku dni po włączeniu gry i zatwierdzeniu wybóru profilu wywala mi błąd " Utracono połączenie z serwerami Need for Speed World ... " .

Kilka razy reinstalowałem grę ,a także oczyszczałem rejestr i defragmentowałem dyski ,ale jak widać bez skutecznie .

Screeny :

1 . http://desmond.image...png&res=landing

2 . http://desmond.image...png&res=landing

Proszę o pomoc

Opublikowano

Widocznie jest to wina twojego internetu spróbuj tak że wyłączyć zaporę systemową jak masz internet radiowy to odłącz go na jakąś 1min i podłącz ponownie.

Opublikowano

Ostatnio był path i wiele osób tak miało. Ale dzis też tak masz? Sprawdź wielkośćpobierania. Jak masz max, zmień na standard.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Widocznie jest to wina twojego internetu spróbuj tak że wyłączyć zaporę systemową jak masz internet radiowy to odłącz go na jakąś 1min i podłącz ponownie.

Zaporę zawsze mam wyłączoną

Ponowne podłączenie internetu nie pomaga ( posiadam internet z TP 6mb )

Ostatnio był path i wiele osób tak miało. Ale dzis też tak masz? Sprawdź wielkośćpobierania. Jak masz max, zmień na standard.

Tak mam już od kilku dni . Wcześniej miałem ustawione na maksymalną wielkość i mi działało .

Gdy uruchamiam grę po zmianie wielkości pobierania ,wyskakuje ten sam błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...