Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam "sposobu na SM"

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiem o tym, i zrobiłem to, i mam te 8 smoczych monet (hehe), ale już nie moge ich nie mgoe robic. Chodzi mi, jak ten limit pominąć, bo to chyba raz dziennie mozna. Ten program z pod linku który podałem nie działa, poza tym jest płatny i ma triala jedno dniowego, a AOL (którego nie ogarniam) ostatnio ma podobno jakies problemy

Opublikowano

Jak oszuści? Masz jakieś dowody na to, czy rzucasz słowa na wiatr? To są firmy zatwierdzone przez GameForge, ja jakoś zrobiłem wszystko, co jest dostępne na terenie Polski, i dostałem zapłatę taką, jaką dostać miałem.

Opublikowano

Tzn.

Możesz zmienić IP przeglądarki na Amerykańskie i będziesz miał dużo ankiet, jednak sam miałem tyle problemu z tym że masakra -.-

ja także szukam jakiegoś sposobu na te Sm'y ale bez skutku :(

A na razie to uzupełniam te polskie ankiety i dostaje 4+ SM na dzień :D

Opublikowano

Ja bez zmieniania IP raz zrobiłem all reklamy i to było z miesiąc temu i przez ten cały miesiąc codziennie patrzyłem czy mam darmowe ankiety ale nic...

@up. AOL to gówno. Pobrałem, zrobiłem konto, zalogowałem się a IP i tak miałem PL + nie dało się normalnie tego odinstalować. Musiałem pobierać jakieś turbo programy do usuwania i szukać klucza do pełnej wersji..

Gdzieś tam w innym topicu czytałem że jest taki program HideMyIP ale nie wiem czy dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...