Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Katarina - Polski Poradnik [WIDEO]

kerlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia mojego poradnika Katariny. Znajdziecie tutaj kompletny build tego czempiona i dodatkowo kilka cennych rad odnośnie jej umiejętności.

Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. ;)

Opublikowano

Bardzo dobry poradnik. Do niczego się nie przyczepię, ponieważ jestem początkującym graczem. Jest bardzo przejrzysty, czytelny, miło oprawiony i twój głos bardzo ładnie współgrał z resztą. No cóż, kiedyś jak kupię katarine, skorzystam z twoich rad.

Opublikowano

Japierd , nie ma to jak ignite'owac goscia ktory juz pada ( ignite trash ) zamiast Mundo , jesli nie wiesz dlaczego to nie rob wiecej poradnikow.

Kassadin squishy ? EU Style , tak to jest jak sie buduje stricte ap z 0 survi.

Co do wykonania to jest calkiem spoko , ogladaj Duzo streamow high elo z postaci do ktorej chcesz stworzyc "poradnik",

Tyle ode mnie.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Przyjemny głos, widać potencjał. Ogólnie dobre wykonanie, chociaż ja osobiście nie lubię, jeśli ktoś wchodzi w opis bohatera i czyta to co jest tam napisane. Dla mnie to głupota, sam sobie mogę to przeczytać :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Przyjemny głos, widać potencjał. Ogólnie dobre wykonanie, chociaż ja osobiście nie lubię, jeśli ktoś wchodzi w opis bohatera i czyta to co jest tam napisane. Dla mnie to głupota, sam sobie mogę to przeczytać :)

Tak, opisuję umiejętności, ale jest to wstęp dla tych, co jeszcze nie znają tej postaci. Poza tym dodaję krótki komentarz odnośnie skilli, więc jest to ich jednoczesne krótkie przedstawienie i omówienie możliwości ich wykorzystania. ;)

Opublikowano

Tak jak napisałeś, robisz poradnik dla początkujących, ale i tak tu jest wiele idiotów, co oczywiście będą "lepiej" radzić. Choćbyś nie wiem jak dobry poradnik zrobił, zawsze znajdą się "lepsi" którzy będą cię hejtować, i uważać że beznadziejnie grasz. Poradnik ogólnie super, właśnie parę godzin temu kupiłem Katarinę, a teraz ujrzałem ten poradnik, miodzio. Na pewno mi się przyda w dalszej grze. Całościowe wykonanie także zachęca do dalszego oglądania filmiku, masz przyjemny głos. Obraz mógłby być według mnie lepszej jakości, ale za to głos jest bardzo czysty. Mógłbyś mi podać nazwę twojego mikrofonu? Byłbym bardzo wdzięczny :) Chciałbym jeszcze dodać iż bardzo ciekawie opowiadasz, co może być twoją wielką zaletą :) Życzę sukcesów w kręceniu filmików :)Pozdrawiam.

Game Over

Opublikowano

Tak jak napisałeś, robisz poradnik dla początkujących, ale i tak tu jest wiele idiotów, co oczywiście będą "lepiej" radzić. Choćbyś nie wiem jak dobry poradnik zrobił, zawsze znajdą się "lepsi" którzy będą cię hejtować, i uważać że beznadziejnie grasz. Poradnik ogólnie super, właśnie parę godzin temu kupiłem Katarinę, a teraz ujrzałem ten poradnik, miodzio. Na pewno mi się przyda w dalszej grze. Całościowe wykonanie także zachęca do dalszego oglądania filmiku, masz przyjemny głos. Obraz mógłby być według mnie lepszej jakości, ale za to głos jest bardzo czysty. Mógłbyś mi podać nazwę twojego mikrofonu? Byłbym bardzo wdzięczny :) Chciałbym jeszcze dodać iż bardzo ciekawie opowiadasz, co może być twoją wielką zaletą :) Życzę sukcesów w kręceniu filmików :)Pozdrawiam.

Filmiki kręcę już dłuższy czas, więc mam dystans do negatywnych komentarzy. ;) Mikrofon - słuchawki e5 standard z mikrofonem, strasznie tanie, ale jakość zaskakująco dobra (choć jako słuchawki beznadziejne. Obraz chciałbym poprawić, ale od dłuższego czasu moje kodeki się buntują i nawet reinstall systemu nie pomaga. Dzięki za dobre słowa. :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...