Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas łączenia Rykox V2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam taki problem :

Gdy wpisuję login : a , hasło : a ,to pisze że złe login lub hasło a jak wpiszę poprawny login i hasło to pisze błąd podczas łączenia dodam że mam Rykoxa V2 na plikach by Badar czekam na help :D można odp na skype : AroN X na zdjęciu mam motor jak by co :D.

Opublikowano

Możliwe że masz uszkodzone tabelki w navi. lub pong się nie zgadza

jeśli by pong się nie zgadzał, pisało by CAŁY CZAS Zostaniesz połączony..

Opublikowano

syserr jest czysty 0 napisów :D:((((((((((

SYSERR: Jun 22 20:30:20 :: Process: SEQUENCE 28a06d00 mismatch 0xaf != 0x51 header 254

SYSERR: Jun 22 20:30:20 :: Process: SEQUENCE_LOG [uNKNOWN]-------------

[254 : 0xaf]

SYSERR: Jun 22 20:32:29 :: Process: SEQUENCE 28a06d00 mismatch 0xaf != 0x51 header 254

SYSERR: Jun 22 20:32:29 :: Process: SEQUENCE_LOG [uNKNOWN]-------------

[254 : 0xaf]

SYSERR: Jun 22 20:33:41 :: Process: UNKNOWN HEADER: 176, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 72, fd: 16

SYSERR: Jun 22 20:34:25 :: Process: UNKNOWN HEADER: 176, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 72, fd: 16

Problem rozwiązany do zamknięcia ja wchodziłem na spol a wlizłem na launcheże chiśskim to jak wariat :)

Opublikowano

@reff Mam taki sam problem.Ja robiłem na plikach takiniesmialy.W port map mam wszystko ok.W serwerinfo też.Może ktoś mi pomoże.Daje like.Pozdrawiam

4518232164.png

Taki światłowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...