Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zlecenie] paka modów

xue9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

limit + na pare dni za ;

1.rof m416 cqb na 90 tj może być jaka kolwiek broń żeby był rof bez tekstury ani dźwięku,

2.rof pp19 mod tak jak wyżej / pp19 mod na p90 tr,

3.rof m590 marines na aa12,

^ ^ ^ wszystko bez dźwięku i tekstury sam model ^ ^ ^

i link do mpc'towych chamsów ; )) , które działają na 100% po tym pojebahanyym patchu

+ czy można zwiększyć dmg cz scorpiona na dmg z ump bez zmiany rofa z scorpiona na rofa ump?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

I ty chcesz żeby to ci zrobił ktoś za darmo..? LoL2.

limit + na pare dni za ;

1.rof m416 cqb na 90 tj może być jaka kolwiek broń żeby był rof bez tekstury ani dźwięku,

2.rof pp19 mod tak jak wyżej / pp19 mod na p90 tr,

3.rof m590 marines na aa12,

^ ^ ^ wszystko bez dźwięku i tekstury sam model ^ ^ ^

i link do mpc'towych chamsów ; )) , które działają na 100% po tym pojebahanyym patchu

+ czy można zwiększyć dmg cz scorpiona na dmg z ump bez zmiany rofa z scorpiona na rofa ump?

i co ćwoku napisałem, że za darmo? a pozatym po co piszesz jak nie chcesz pomóc.

wyobraź sobie, że na tym forum nie ma tylko takich leni jak ty ... i ja ; ((

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Leniem? Od ciebie aż cuchnie lenistwem. Czemu sam się za to nie zabierzesz tylko innych o to prosisz? Na forum masz pełno poradników/tutoriali.. Ja nie siedzę ciągle w grze i nie nabijam expa na ft. Właśnie obalam 2 książkę w tym miesiącu btw. "Visual Basic 2010 Alchemia programowania." Pozdro, kidzie.

Opublikowano
I ty chcesz żeby to ci zrobił ktoś za darmo..? LoL2.

+1

Leniem? Od ciebie aż cuchnie lenistwem. Czemu sam się za to nie zabierzesz tylko innych o to prosisz? Na forum masz pełno poradników/tutoriali.. Ja nie siedzę ciągle w grze i nie nabijam expa na ft. Właśnie obalam 2 książkę w tym miesiącu btw. "Visual Basic 2010 Alchemia programowania." Pozdro, kidzie.

+100 dosłownie z takim podejściem widzę że ludzi mi tutaj brakuje ;X

@Top

Hue hue zaraz tutaj CBA naśle ^_^

Przekupujemy nędznymi lajkami buhahah xD

Robota jest prosta, ale nie wiem kto Ci to wykona ;)

Jedynie może piecu, ja tam nie robie mimo iż mnie praca zachęciła.

A z chamsami kosa..turniej trwa a Ty chcesz te blusikowate chamsy xDD

All pobierze i po turnieju Gj x3.

(Sry nie mogłem się powtrzymać)

I jeszcze :

wyobraź sobie, że na tym forum nie ma tylko takich leni jak ty ... i ja ; ((

Możesz też mnie nazwać leniem xD ( Z powodu że nie pomogłem Ci w tym temacie )

Ale mimo wszystko jak się wezmę do roboty to już jest wykonana porządna robota, a nie masz i odwal się ^^

@Down dzięki V.B. kiedyś dzieci mogą się cieszyć jego autorstwa haxem ;)

dobra max skończ offtop ; ))

Sry.

Opublikowano

co to kogo obchodzi co obalasz to nie jest dział o obalaniu i o basicu tylko o cheatach i modach do combat arms

dobra max skończ offtop ; ))

a co do turnieju to mpc schodzi na psy turniej organizowany przez forum o cheatach ma być bez hacków o.O

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

I jescze mam pytanie do wszystkich - bypass który działa? bo na kill camie już mi nie działa mod

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Pozdro i jeszcze dostałem 5% ;). Dziękuje. Nie rozumiem za co? Za to że, powiedziałem prawdę? Bo no-life siedzi i czeka aż ktoś zrobi mu moda a sam nie chce dupy ruszyć.

//spam

Opublikowano

I jescze mam pytanie do wszystkich - bypass który działa? bo na kill camie już mi nie działa mod

Bo był update xD i co podmieniło pliki beka xD

Masz jak chciałeś. CQB i PP na 90 i M590 na rof'a AA-12

http://www.mediafire.com/?n3t1gf4nayy189h

Opublikowano

piecu zajebiszczy szacun!! pro koleś który nie tak jak ja się leni tylko zrobi jak będe miał czas kiedyś a ty coś będziesz potrzebował to pisz! pro koleś!

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

Polecam C#, aktualnie w nim grę robie ;)

@up.

heh...

5 minut roboty w Model Edicie xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

to jest dowód, że nie jest zasranym leniem i poświęcił te 5 minut panu xue9999

piecu przetestuje jak naprawią failed to login bo nie idzie wbić na serwa i mi na backpacka założyło cqb ...

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...