Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP Boost not enabled

rigger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem , że po każdej grze pokazuje mi się kawałek szarego paska (na pasku zdobytych IP ) i pisze Boost not enabled . Co mam z tym zrobić ? Bo dostaje po 50 kilka IP za 1 grę 5v5 i mija się to z celem grania , bo bym musiał grać kilka lat , żeby wbić 30 lvl . Raz mi pisało ,żeby kupić boosta to 1 kupiłem na 4 wygrane , ale mam teraz to samo , ale nie mam za co tego boosta kupić . Co z tym bugiem poradzić ?

Opublikowano

Kupujesz tylko na parę dni? 200+ IP dostaje się za pierwsze granie po 24h od następnego 1 grania. Czyli można zarobić z 600 codziennie (5-7 meczy) lub 1000 (z ip boostem). Drugie to kupienie RP za kasę w złotówkach. Trzecim sposobem jest zrobienie 10 kont i zrobienie refilnków :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Teraz to się przerzuciłem na Dominion . Dostaje tyle samo expa i IP z tym , że rozgrywki są o połowę krótsze . Reffeali jak narazie nie mam zamiaru robić , a tym bardziej kupować coś za PLN .

Opublikowano

A później to się dziwią dlaczego same nooby na rankedach

Proste wszyscy grają w dominiony.

Polecam Ci grać jednak klasyczne 5v5 z wygraną dostajesz na pewno więcej niż 50 ip... poza tym co ma ip do xp?

PS. Po około 300 rundach 30lvl i tak wbijesz :) każdy tak ma

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi reffealami ? Bo zrobiłem 1 wbiłem na stonę i jako nagrodę dostałem tylko 250 IP -.- . A wszędzie czytam , że za 1 zaproszenie 4 boosty do Ip się dostaje i można je użyć ponownie przez zmianę z zaproszenia przyjaciela 2.0 na 1.0 . Czy muszę wbijać na końcie ref 10 lv ? Bo jak tak to nie widzę sensu wbijania refów ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...