Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście żeby 50 k boostów kosztowało znowu 11 złotych?

Darkloid

Czy chcielibyście żeby 50 k boostów kosztowało znowu 11 złotych?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie ?eby 50 k boostów kosztowa?o znowu 11 z?otych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Taak, to skąd ja mam tak dużo aut i power up'ów?? ^_^

@tp

Głupie pytanie. Oczywiście, że każdy by chciał, ale mam przeczucie, że już nigdy to nie nastąpi :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Powiem tyle że teraz po tym co EA obniżyło ceny wszyscy maja to co zawsze marzyli i już nie ma poco grać gdy nawet popisać z ludźmi się nie da, dobrze wiecie ilu ludzi odeszło od gry po obniżkach.

Każdy by chciał aby tak było, a potem tylko płacz że i tak nie jest się najlepszym chociarz tyle się wybuliło i się wszystko nudzi bo każdy jeździ czymś za boosty.

Opublikowano

Rywalizacja by większa była , ale i tak części do samochodzików za bosty trzeba by było zlocić. Zajebistą sprawą by była chociaż jedno dniowa obniżka do tych 11zł. Nie mam , aż tak dużego stażu w tym Need For Speedzie , także przegapiłem tamte "złote czasy".

Opublikowano

Mi to obojetne tak NFSW zszedł na psy w dobry dzien gra paru graczy ja miałem 400000SB i miałem co chciałem i sie juz znudziło wiec czym wiecej bedzie takich obnizek to mniej graczy bedzie grac moim zdaniem.

Opublikowano

Kiedy zacząłem moją "przygodę" z NFS World już ceny boost były w cholere wielkie. Ale z drugiej strony wolę korzystać z tego co daje gra Free To Play. Jak darmowa , to gram za darmo.

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Mimo ze zaplacilem te 11 zl to i tak ciagle gram bo nie poczulem zbytnij roznicy od czasu tej MEGA przeceny a tym co kiedys bylo (tak wiem jestem super slepy) wiec jakby znowu takie cos dali to mialbym to ostro w czterech literach. Dalem tak bo kazdy Polak lubi jak cos jest (prawie) darmowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...