Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czym lepiej grać

Regman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czym lepiej grać w LoL'a Magiem czy Wojownikiem ?

Ja dopiero zaczynam grać w lola i myślę ,że lepiej jest magiem ale wojownik ma dużą siłę ataku a mag za to słabą i teraz nie wiem czym mam grać

Powiedzcie co lepsze : )

Regmannn

Opublikowano

Jak zaczynasz grę to łap tu słowniczek:

http://loltime.pl/?page_id=417

Są AD/AP Carry, AD/AP Pure, Jungler, Support, Anty-Caster, AP Caster, DMG Dealer itd.

Obie typy (czyt. AD i AP) są zrównoważone i można grać tym i tym :) Polecam poczytać dużo poradników.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wiem ,że nie metin ale chciałem najpierw zagrać postacią Avinia ale stwierdziłem ,że ma za mało życia potem spodobał mi się Kassadin ale ten miał mniej magii : )

teraz nie wiem czy inwestować w postać co ma dużo życia czy taką co ma dużą siłę ataku : P

Cay jak będę grał Avinią to będą mnie często zabijać bo ona ma mało pkt. życia.

Regmannn

Opublikowano

no ale nie oszukujmy się że magowie są najbardziej papierowi (dobra, oprócz Morgany :D) :) Taki AD Carry nawet jak ma te 2k życią to z lifestealem 30% zabije 4 miniony i już ma całe. Graj kim Ci lepiej, po prostu, popróbuj bohaterów w rotacji, zbieraj IP, i sobie kup kogoś, możesz pooglądać filmiki na YouTube i zobaczyć co mogą Ci zaoferować.

Opublikowano

No właśnie ja chciałem teraz kupić dobrą postać bo za rundkę dostaję 100 kasy .

A postacie które chcę kupić kosztują 3100 więc będę musiał długo na nie zbierać .

A mam jeszcze takie pytanie.

Czy za zabijanie w dżungli tych wilków , smoków też leci kasa nie chodzi mi o tą kasę w grze tylko jak już kończę grę to pisze ile dostałem kasy ; P

Regmannn

Opublikowano

kasa za gre leci zależnie od wygranej lub przegranej i czasu gry, najmniej za wygraną możesz dostac 76

kase się robi na 3vs3 ew. dominion ale szkoda na niego nerwów i skilla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...