Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Ravia.eu szkaty/zarobek

Kubox32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam woja 31lvl body z bojem ale dropło mi mało szkat i nie mam zadnych bonow w eq i tu pytanie gdzie je dropić szybko i czy robić jakieś dropy.

Opublikowano

Dropia z kazdych mobow +/- 10 lv od twojego.

Trzeba miec rekawice złodzieja, bo bez tego ciężko lecą. Najlepszy drop zauważylem w v1/v1 co chwile mi dropily.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze iż na takich lvl jak 30-40 cieko dropi :/ Ja na 70 z połowy spota miałem 1 szkatke, wiec ładnie dropiło.

W Twoim przypadku polecam rekawice złodzieja i w dolinie na orkach.

Opublikowano

A mo

Powiem Ci szczerze iż na takich lvl jak 30-40 cieko dropi :/ Ja na 70 z połowy spota miałem 1 szkatke, wiec ładnie dropiło.

W Twoim przypadku polecam rekawice złodzieja i w dolinie na orkach.

A może jakieś dropki z niskim lvl co poleciłbyś
Opublikowano

Najlepiej dropera na "ogony" w v2 pająków lub do świątyni na "deski", (najlepszy mental) ale skoro nie masz kasy ani eq więc lipa spróbuj zacząć mentalem grać i zarobisz troche. A teraz jaką klasą grasz? bo jak ninje jakieś, szamany, to sie nie dziwie że nic nie masz dropery trzeba mieć na te klasy :D A i jak komp CI pociągnie 2 konta na luzie to nie krępuj się z buffem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...