Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Francuskie niszczyciele

bananx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym, aby każdy z Was, w miarę swoich możliwości powiedział coś o francuskich niszczycielach. Może już wbiliście te 9 tiery lub graliście wszystkimi niszczycielami na becie.

Mianowicie, jak one się sprawują podczas bitew? Pancerz mają bardzo słaby, więc KW-1s powinien bez trudu przebijać niszczyciela nawet 8 tieru od frontu. Czy mają magazynek? Jak jest z maskowaniem? Dobre do zarabiania?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam

Chciałbym, aby każdy z Was, w miarę swoich możliwości powiedział coś o francuskich niszczycielach. Może już wbiliście te 9 tiery lub graliście wszystkimi niszczycielami na becie.

Mianowicie, jak one się sprawują podczas bitew? Pancerz mają bardzo słaby, więc KW-1s powinien bez trudu przebijać niszczyciela nawet 8 tieru od frontu. Czy mają magazynek? Jak jest z maskowaniem? Dobre do zarabiania?

Pozdrawiam!

pancerz się zaczyna bodajże od 7 tieru (120) nie ma szans na przebicie kw-1s bo pancerz jest bardzo pochyły. Działa bardzo szybkostrzelne (7-9), duże obrażenia (5-6 nie patrzyłem na 4 tier), zarabia jak normalny niszczyciel, magazynek zaczyna się od 10 tieru 3 magazynkowy.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

moj kumpel w nie poszedl (on jest FunBoy francuzkich czolgow) i muwi ze wielkich roznic pomiedzy czolgiem a tymi TD nie ma: nie maja ani wiekszej penetracji /sily/mobilnosci .. Ja w sumie tez niby pogralem troche tym AMX 50 Foch (chyba tak sie nazywa) i jakos mnie nie powalil (w dodatku ma gowniany pancerz..tak ja wszystkie franzuzy) zdecydowanie lepiej gra mi sie czolgami AMX 50B/120 itd.. Ale kto co lubi o gustach sie nie dyskutuje...

Opublikowano

@UP

Nie ma 10 Tieru TD.

Magazynek zaczyna się od 9 T

Idiota :) nie ma magazynkowego na IX tierze :) w 7.5 wejdą X i razem z nią TDek ze 155 wyposażoną w 3 strzałowy magazynek :)

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

@UP

A no tak maja wprowadzić 10 TD i 10 MEDY.

Zwracam honor.

Magazynki stały się znakiem rozpoznawczym francuskich maszyn. W związku z tym Francuzi otrzymają jako swojego niszczyciela czołgów 10 tieru AMX 50 Foch, który będzie anihilował swoich przeciwników za pomocą działa SA 58 AC z 3 nabojowym magazynkiem.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Francuskie td sa chyba najslabszymi td w grze da sie nimi grac dopiero od 7 tieru kiedy to maja wmiare pancerz i moblinosc

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

A no tak maja wprowadzić 10 TD i 10 MEDY.

Zwracam honor.

Magazynki stały się znakiem rozpoznawczym francuskich maszyn. W związku z tym Francuzi otrzymają jako swojego niszczyciela czołgów 10 tieru AMX 50 Foch, który będzie anihilował swoich przeciwników za pomocą działa SA 58 AC z 3 nabojowym magazynkiem.

Qrwa, czego WG nie wymyśli... moze dadzą jeszcze arte z magazynkami

76561198018588473.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...