Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Ravia.eu

LubieGraMxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie dzielimy sie wrażeniami z serwera , jego plusami , minusami :) sposobami itp

Ja sie z Wami podziele sposobem na medale :

Wbijcie 35 mental z jakimś ogar eq i do trudnego lochu z 2reeka na komnate bossa = zee spota po 2 medale lootają :D Jak bedzie więcej sposobów na różne rzeczy tzn zarobek itpp to bedą kolorki itd :)

Opublikowano

Dyskusję się tworzy po miesiącu działania serwera.

@top

Jak dla mnie serwer monotonny, nic na nim nie zachęciło mnie do gry mimo, że na początku myślałem, że będzie fajny.

Wolałem pompę.

Opublikowano

I tak ci zamkna temat a tak btw widac ze team ravia boi sie opini o serwie weic zamkneli temat i byl to ich blad bo duzo ludzi teraz szuka sobie serwa na wakacje. A i dodam jeszcze ze serwer syffff tylko pod is.

Opublikowano

@UP

Mitsui wyjdź dzieciaku bo mi ciebie szkoda.

Zapowiedź zamknąłem bo wali mnie opinia sezonowców serwerów metina .

A po 2 serwer nie jest pod is bo wszystko można zdobyć w grze.

Z hematycznych leci połowa itemków z IS .

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Szkoda, bo nawet takiej rozbieżności z lvl-em nie ma na plu jak kupisz IS, jak tu. Serwer ma chyba trzeci czy czwarty dzień,a niedługo ludzie w stalkach +9 będą chodzić, wszystko dzięki pln. Masa fishbotów, wait hacków i drop hacków - to to co zdążyłem zauważyć podczas expienia (oraz automatycznym wkurwianiem się), mimo że w 1 dzień wbiłem 30 lvl bm-em. Niby norma, bo przed tym nawet na pl nie da rady uciec, ale jak widzę - jaką masakryczną przewagę robi IS na tym serwerze, to odechciewa się grać.. Nie chcę krytykować serwera, bo Bambos robi wszystko by było jak najlepiej, ale będę musiał zrezygnować, to nie to. Jak dla mnie Neverius był już lepszy (bo bez IS dałem radę zdobyć topkę), ale jak widać nie każdy potrafi dobrze serwer zareklamować, by publika go pochłonęła. Tutaj natomiast jest sporo ludzi, wnioskuję to patrząc na obecną godzinę, a w południe pewnie więcej. Fabuły niestety nie widzę, może jeszcze do niej nie dotarłem (z powodu poziomu), ale póki co jest nudno jeżeli chodzi o misje, oraz ten monotonny exp, a jak dla mnie to ważny aspekt, bo wiadomo, że coś co się często je to się przejada. Dropiłem medale w lochu 2h i niestety ani 1, gdy ten komu nie szkoda wydać kasy na prywatny serwer, kupi sobie bojowca i może expić - to mi się nie widzi. To tak krótko na temat moich przemyśleń na temat Ravi.

Opublikowano

Hehe jak wam polowa uciekla ludzi z serwa i zostalo 500 online to dopiero wtedy rady i zwoje wprowadziliscie, szkatulki lecaa za slabo i z nich wartosciowe przedmioty. Zobaczcie topke jakie maja eq bo mozna na sstronie zobaczyc. 2 serwera ni ma nawet wbitych bono do kolcy.

Opublikowano

@Up

Ludzi gra więcej niż na starcie , nie grasz na serwerze a gówno wiesz.

Pełny hejt widzę , może tak rozmowa na ts ?

Mówisz że szkatułki lecą za słabo ?

To wytłumacz mi tego kolesia

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dzieki za zamiesczenie filmiku teraz widac jaki syf leci. Rady i zwoje maja ograniczony drop. W przeliczeniu trzeba wydropic ok 1000 szkat zeby 1 skilla wbic. A pewnie koles mial rekawice zlodzieja(oczywiscie z is) i dropil caly czas.

Opublikowano

Serwer porażka=)

Wszystko w is

zwoje,rady,kamyk co wbija G>P,medale.

Jak na harda to taki kamyk to lekka przesada.

szkaty lecą może 4szt na 1h expa,medale z rękawica męczyłem się 40min i 2 medale.

Wszystko z nawie nawet jebana fabuła "żmij" jedynie ulepszacze pozmieniane.

Administracja kłamie

Pisze 5x raty yhy

spr na metina2.pl

na 1lv z psa mamy 11pkt expa

na ravi 1lv z psa mamy 30pkt expa czyli wychodzi 2,9x

wiec nie wiem po co kłamać

ogólem serwer pod is

ze szkat leci syf mam na myśli te poty...

na 40 szkat miałem 3 dodania 2rady i 1 zwoj...

poczekamy jeszcze 2 tyg i bd to samo co na nawie zostanie 100osob.

Wędka od 7lv = masa fishbotów=) sam spr działa fb od kamera.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Up

Ludzi gra więcej niż na starcie , nie grasz na serwerze a gówno wiesz.

Pełny hejt widzę , może tak rozmowa na ts ?

Mówisz że szkatułki lecą za słabo ?

To wytłumacz mi tego kolesia

nie tłumacz im się po prostu płaczą bo nie potrafią wbić nawet tego 15-20 lvl i zrobić odpowiednie eq do expa

a później piszą że serwer pod IS

gówn* prawda serwer nie jest pod IS

chyba nie wiecie co znaczy serwer pod IS!!!!!!!

serwer pod IS to taki co ma Itemy w IS a na serwerze tego nie da się zdobyć !!

jak wam się nie podoba to nie grajcie boze ale poco piszecie głupoty wyssane z Palca?

@up to jest kur... Hard a nie easy co ty byś chciał żeby z szkatułki po 200szt bonów dropiło itd..? nie chcesz nie graj

a w IS to cię chyba rodzice kupili jeban* gimbusie

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano
serwer pod IS to taki co ma Itemy w IS a na serwerze tego nie da się zdobyć !!

Proszę cie bardzo zdobądź w grze kamyka co wbija z G>na P=)

@up to jest kur... Hard a nie easy co ty byś chciał żeby z szkatułki po 200szt bonów dropiło itd..? nie chcesz nie graj

No to sobie idz expij na 47lv z 6kpz,340defa...

Nawie podobno był większym Hardem ciekawe bo tam szkaty dropiły często=)

a w IS to cię chyba rodzice kupili jeban* gimbusie

Bd mi wjeżdżał na rodziców? A gimbusa to sobie znajdź na rodzinnym zdjęciu.

@top fajnie czekać 3 dni i dalej nie widać odp z supportu

@@Bambos to idź dropnijj taki kufer=) bo ja w grze nic takiego nie widziałem.

a z expiem 5x to co? pisałem na forum to Weles napisał "myślisz że moje skrypty kłamią?"

to sobie sami spr exp tu a na PL.

Serwer nie pod is? to ja ze 40szkat 2 rady,1x zwój egzo

a ktoś sobie kupi w is 55x+kamyka i ma skile P po tygodniu,a zwykli gracze bez is po 2-3 miesiącach skil g1?...

ps: znów wam serwer padł

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

grałem chwile server sam w sobie nie jest zly ale za ciezko sie zaczyna ludzie kozystajacy z is jednak na starcie mam spora przewage.

Gdyby było za jakas misje z 10 dodan bony i z 10 zmianek bylo by owiele lepiej bo ciezko sie dropi te szkaty jak sie bije w m1 po 2-3gr szamanem czy ninja jest naprawde ciezko zaczac istny global.

Fakt ze jak dropniemy jakies bony rekawice zlodzieja to te szkaty leca o wiele lepiej i gra sie przyjemniej ale wiele osob konczy zanim do tego etapu dojdzie bo nudzi ich to 3-4h wbijanie 20 lvl (szamanem czy ninja)

Duzym minusem jest podejscie Administracji i niektórych graczy "Nie podoba sie to nie graj" (wersje sa czesto bardziej wulgarne)

Opublikowano

Pamiętam jak w zapowiedzi ktoś pisał że serwer zabezpieczony przed kamerem,botami itp ciekawe...

rjjz.jpg

:D złapałem przy okazji jakiegoś fb=)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Grałem na pompie od początku i grałem tu. Musze powiedzieć że ravia to już co innego. Wg. mnie pompa 10x lepsza od tego, o wiele przyjemniejsza rogrywka 10 ku G, lepiej mi się grało, dobiłem 75 i zaczęły się kłopoty z serwerem . Tu wbiłem 30, miałem boja i fms ale zrezygnowałem po 2 dniu.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Serwer jest spoko.Nie jest pod is ...wszystko co w is można zdobyć w grze ,a ty jesteś ciemny z rękawicą 40min 2 medale? To się wbija 35lvl i idzie do normalnego lochu tam 1h 8medali dropłem bez rękawicy-.- Podobał mi się ten serwer bardzo no ,ale denerwowało mnie bieganie do V2 bez teleportu i wspomogłem sobie sh... i moje konto zostało zablokowane ;/ Pozdrawia -Spawarka

Opublikowano

@UP

Mitsui wyjdź dzieciaku bo mi ciebie szkoda.

Zapowiedź zamknąłem bo wali mnie opinia sezonowców serwerów metina .

A po 2 serwer nie jest pod is bo wszystko można zdobyć w grze.

Z hematycznych leci połowa itemków z IS .

Te twoje hematyczne lecą 2 na 1h więc żeby coś wydropić trzeba się ozapierdalać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...