Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 restarty kompa

PooDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie każdego użytkownika MPCForum !!! Mam taki problem że jak włączam Metina to normalnie wszystko działa i po jakiś 10-16min mam coś takiego ekran mi znika i restartuje mi się komp !?!?!

Moje Parametry kompa:

Ram- 1GB

Twardy- 40GB

Karta graficzna- Radeon X1600/1650 Serios Secundary

Procesor- Intel Celeron CPU 2.80 GHz

?Jak trzeba coś jeszcze dodać to napiszcie !! Proszę o Pomoc !!

PS: Chce dodać że nie tylko z metinem mam takie problemy

:( Może mi coś poradzicie !?!? Jeżeli mam coś jeszcze napisać to powiedzcie !

Jeszcze czasami wyskakuje mi taki błąd i tylko on mi lato po ekranie i nic się nie dzieje !!??

ale juz nic nie dziala

post-654435-0-61757900-1340320578_thumb.jpg

bez tytułu.bmp

2203219498.png
Opublikowano

Też tak miałem , winą tego był dysk twardy , który był źle skonfigurowany + zasilacz . Wymień te dwie rzeczy w komie i będzie git ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na jaki dysk twardy mam wymienic chodzi mi o rozmiar i jaki zasilacz mam kopić ?? napiszecie bo ja za bardzo nie znam się na kompach :) czekam na szybką odpowiedzi !!

2203219498.png
Opublikowano

Zainstaluj SP3 i net.framework 3.5+

Podłącz porządnie wszystkie kable i powinno działać.

Ten błąd monitora to brak sygnału, że komputer jest podłączony do monitora. Czyli monitor śpi.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

@UPup zainstalowałem ten SP3 i net.framework 3.5+ i nadal mi się restartuje już nie wiem co mam robić !!! wyczyściłem kompa w środku i podłączyłem wszystkie kable dokładnie i nic

:(

Procesoor sie grzeje , lub masz blad na plycie glownej ;)

Jak mam to sprawdzić czy mam jakiś błąd na płycie głównej ??

2203219498.png
Opublikowano

Przeczyść komputer ccleanerem + oczyść kompa od wewnątrz do tego jak możesz to zmierz temperature kompa, tzn. od środka. Może po prostu się przegrzewać i wentylatory nie nadrabiają.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Zdejmij radiator z procesora i zobacz czy pasta 'takie siwe coś' jest zeschniete, jak tak to kup nową, kwestia 10zł. Radiator wyczyść pędzelkiem, sprawdź temperatury procesora np. everestem (jak dobrze pamiętam, jest taka możliwość). Jeżeli po nałożeniu pasty i wyczyszczeniu nadal będą występowały restarty, to pożycz od kogoś dysk - jak na innym będzie to samo, to zwróć uwagę na zasilacz, mogłeś podać jego nazwę chociaż, bo to też ważna część kompa.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...