Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to M3?

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakimś temacie, w którym koleś pytał o zarobek, pare osób powiedziało by poszedł na M3 z 8-12lv. Co to to M3? gram już jakis czas, a pierwszy raz taki skrót widze.

Opublikowano

heh m3 to Imha drogi kolego. Teleport do niego znajduje się w m2, spotkać tam możesz przklęte stwory ; )

@Edit.

Temat wyjaśniony. Nie nabijać sobie ; D

Opublikowano

M3 to mapa o nazwie Imha. Znajdują się tam przeklęte potwory.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Tak. Najlepiej wbić z 15 lvl, zrobić ekwipunek i dropić broni na 30 lvl. Czysty zarobek.

chadapng_rsxanaw.png

Opublikowano

Tam się nie expi bo ciężko. Eq musisz mieć od +6 do +9 najlepiej woj mental na poziomie max 12, jeżeli nie masz rękawicy złodzieja. Wydropić tam możesz riby, fms i wiele przedmiotów z ciekawymi bonami ; )

@up..

Na 15 bez rękawicy może godzinami dropić i wielki Ch** mu poleci. Postać powinna mieć od 10-12. Dalej tylko z rękawicą złodzieja.

Opublikowano

Tam się nie expi bo ciężko. Eq musisz mieć od +6 do +9 najlepiej woj mental na poziomie max 12, jeżeli nie masz rękawicy złodzieja. Wydropić tam możesz riby, fms i wiele przedmiotów z ciekawymi bonami ; )

@up..

Na 15 bez rękawicy może godzinami dropić i wielki Ch** mu poleci. Postać powinna mieć od 10-12. Dalej tylko z rękawicą złodzieja.

Nie wiesz człowieku co ty piszesz.... 3 lvl nie robią różnicy w tej sytuacji. Ja z 20 lvl poszedłem i po 2-3h poleciały mi 2 jelonki, a nie miałem 2x dropu.

chadapng_rsxanaw.png

Opublikowano

M3 to poprostu 3 miasto danego panstwa

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

W m3 są przeklęte zwierzęta z których dropią tarcze 21 bronie na 30 lv i ulepszacze

Szukam osób o wiedzy Metin II na poziomie zaawansowanym - technika,web master,osoby znającej się na stawianiu dedyka na kimsufi.pl

Info na moim gg - 43490974

Opublikowano

Jak masz 9 lvl eq +9 to możesz trochę zarobić.

Ja na farcie kiedyś dropłem kozy z um 19% :)

Na wyższym lvl coś 15 dropią 5-kątne, ale lepiej siedzieć na wilkach z 9.

Opublikowano

10 - 12 pzm postaci wojownik , i dropisz tam sobie fms'y jelonki itp . Lecą teżtarcze na 21 , hełmy 21 itp . Ogólnie można tam nieźle zarobić :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/312506-tut-tutorial-o-m3-przeklete/

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Potocznie nazywane miasto 3 to Imha jak już kilka kolegów mówiło.

Dropią tam teoretycznie rib'y, fms'y, koziki i antyki i jesiony.

Można powiedzieć że dobre miejsce na zarobek czy na zrobienie sobie eq ponieważ dropią tam 5-kątne tarcze itp ...

Polecam także kilka informacji zawartych w wiki metin2.

http://wiki.metin2.pl/index.php/Imha

Opublikowano

Dzięki, jednak jestem bardzo głupi, i niech mi to napisze kolejne 10 osób, wtedy może ogarne. A tak serio, zamknijcie temat, bo zaczyna sie nabijanie, osobą, które mi pomogły dałem lajki

Opublikowano

żal mi was.. imha to nie m3.. imha do m3 królestwa jinno.. chunjo i shinsoo mają inne nazwy ,,m3'' niż imha..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...