Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet dopalaczy (bug)

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega kupił pakiet dopalaczy na jeden dzień po czym zmienił datę w komputerze kilka minut przed zakończeniem teg pakietu i miał na następny dzień znów darmowy pakiet dopalaczy , może to dziwnę ale prawdziwę , jak kupię pakiet dopalacza to wstawię filmik z tym bugiem

Warto to sprawdzić . Sam byłem przy nim jak grał i się bardz ździwiłem

Opublikowano

EasyMetin to hack, więc jak on pobierał informacje z jakiegoś serwera -.-'

W LoL'u wszystko jest na ich serwerach (dlatego np. nie ma żadnych cheatow do niego), więc przestawienie czasu u ciebie na komputerze w niczym nie pomoże -.-

PS. 460 postów to dla ciebie za mało ? ;>

Opublikowano

Mówię szczerze nic mnie nie "popierdoliło" dziwnym trafem ale kolega ma dzień dopalaczy dłuzęj . Jest to bardz dziwne a zarazame przyjemne do nabijania IP

Opublikowano

Osobiście jak dostanę laptopa to to sprawdzę , obecnie widziałek to u kolegi i naprawdę się ździwiłem no sorry . Wolę się z wami podzielić tym może ktoś z was też to sprawdzi :)

Opublikowano

Sprawdźcie na PBE, tam jest bugów od groma - przy odrobinie szczęścia się wam powiedzie.

Na PBE zawsze jest jakiś Bug np. z Cheat Engine i Flashem co 1sekundę. Te bugi występują tylko na PBE, na głównym serwerze już nie.

@Top

Co do "bugu", pewnie kupił next dopalacz.

Opublikowano

Eh ludzie..

Jak ma się dopalacz i zmieni czas na kompie to faktycznie przedłuża czas dopalacza, ale to jest fake. Czyli że jest to tylko visual.

Opublikowano

A czy czasami nie da sie wystartować gry jak sie ma zmienioną godzine i date?

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Eh ludzie..

Jak ma się dopalacz i zmieni czas na kompie to faktycznie przedłuża czas dopalacza, ale to jest fake. Czyli że jest to tylko visual.

Ferex czyli rozumiem żę to jest wizualne ?

Opublikowano

Ferex czyli rozumiem żę to jest wizualne ?

Tak, dobrze rozumiesz.

@Gamus

Niestety to już nie działa.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

To bug wizualny , nie będzie dostawał więcej kasy.Tak mi się zdaje.

@edit

nie czytałem innych postow... srr

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...