Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Anomaly

kam100ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Jeśli skończę z powodzeniem silnik sfgame zabiorę się za silnik , który będzie open-source. Jeśli pomysł Perfecta wypali dołącze się do niego :P ale jak narazie zamierzam otworzyć forum odrazu kiedy wydam 1 wersje tego silnika.

Gra będzie toczyła się w przyszłości lub przeszłości :D jeszcze nie zdecydowałem. Głównie o to chodzi , że będziesz żołnierzem i będziesz tam wybierał do jakiej armii dołanczasz , brzmi niby znajomo ale każdą czynność , którą wykonasz będzie analizowała grupa adminów i tak będzie powstawała fabuła gry ;) Będą awanse i co ciekawe przywódcami będą ludzie (admini) i to oni zdecydują czy otrzymasz awans np. na generała. Takich gierek jest mało a chcę zrobić coś na zasadzie erepublik ale nie klona tylko porządną grę. Prześpie się z tym pomysłem jeszcze bo muszę mieć też trochę czasu prywatnego a nie cały czas w kodzie siedzieć.

Pozdrawiam

Opublikowano

zrób grę bardziej w osadzoną w przyszłości skoro chodzi o żołnierzy. Bo w przeszłości już kilka takich jest, co do pbf'a myślę że nie warto się w to pchać, lepiej zrobić tak jak chce kam tylko dodałbym trochę mechaniki, czy przełożonych jakichś graczy, którzy by awansowali swoich podwładnych czy coś takiego, bo przy większej ilości graczy admini padną :D

logo.png

Opublikowano

Ew. Adminów jak będzie dużo mega graczy można komputerem zastąpić ;) zresztą gra ma być open-source i każdy będzie mógł sobie ją pobrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...