Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie typowe znalezisko na strychu

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Dzis z nudów postanowiłem sobie poszperać na strychu i znalazłem Windows 1.0 z roku 1985 i czy to do czegos może jeszcze się nada o.O czy tylko się nadaje na śmietnik, jak by co to ten dinozaur jeszcze działa :D.

1340310344-U261426.jpg

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Po nazwie tematu sądziłem, że będzei chodziło o jakąś sztuczną lalę lub wibrator xD

Co do komputerka, spytaj kogoś skąd go mają no i sprawdź. Pogadaj z jakimś informatykiem.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Komp jest od mojego Ojca jak był młody to mu go kupili. I tera to jest coś warte?, bo jak na razie chyba chodzi lepiej niż mój komp xDDDD

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Pewne jest to, że nic ci na tym nie pójdzie.

Ale zawsze można spróbować sprawdzić, co tam na nim jest :D

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Specjalista
Opublikowano

Jak to jest na dyskietki i ma wejście na joistick z wejściem takim jak do pegazusa to grałem na tym ''komputerze'' w gry typu mario z 10lat temu.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Udaj się do jakiegoś rzeczoznawcy.

Informatycy raczej nie będą wiedzieć ile to jest warte...

@Ah co ja w ogóle napisałem...

Nie wiem dlaczego zdawało mi się , że pytasz ile to może być warte... Wybacz.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

gówniarz sobie jaja z was robi publikując zdjęcie z przed kilku lat i dopisując sobie do niego historyjkę

zresztą to windows 1.03 bo windows 1.0 nigdy się nie ukazał oficjalnie

20111120_150516_525_u.jpg20111120_150521_791_u.jpg

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Wy kurwa na prawdę nie umiecie czytać. Gość wziął zdjęcie z internetu i robi was w chuja, a wy dalej swoje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@UP to fakt wziolem z netu.

Jestem tera na wakacje na wsi a tu nie maja kamery a ni nic, a komórki nie brałem bo nie wiedziałem ze to znajdę a by nie miała zasięgu aby dzwonić. Ten co znalazłem a ten co jest na fotce to są identyczne. I jaj sobie nie robię....

1370985415-U261426.png

Opublikowano

No, no, wierzę, oczywiście, mów mi więcej.

Km5iG.png

Opublikowano

@UP

Jak mi nie wierzysz to nie wierz...... mi to tam wisi, a postanowiłem zrobić temat aby się coś dowiedzieć o tym kompie a nie czytać jakieś głuptactwa.

I czy User który ma na ko?cie 1237 postów tak od siebie pisał głuptactwa na forum aby reputacja mu się zniżyła....? raczej nie. A wiec jeśli macie zamiar pisac nie do tematu możecie sobie darować.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

A to posty są jakimś wyznacznikiem fejmu i reputacji na forum? Ciebie i tak nikt nie zna więc jeden chuj.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...