Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam takie pytanie bo teraz powstają te prywatne serwery w diablo i nie wiem czy jest sens kupna orginału za 200zł.

Te serwery to są jakieś fake ?

Te serwery postaja dłuzej niż 2 miesiące ?

Jest sens kupna orginału ?

Opublikowano

kupno orginału ma zawsze sen możesz grać na orginalnym serwerze d3 i nie musisz się przejmować upadkiem lub problemami z połączenia.

Wszystkie serwery jakie są to , albo nie da się połączyć , albo bug na bugu.

Najlepsze to jedynie kupić orginał i cieszyć się graniem na serwerze orginalnym battlenet bez limitów levelowych czy coś :D

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest po prostu kupno Diablo III, możesz tam najwięcej osiągnąć i masz pewność, że nie padnie tak jak serwer prywatny.

Serwery prywatne wiele kosztują, część jest fake, część być może działa jednak znajdują się w nich wirusy, także na prawdę nie warto według mnie.

Opublikowano

Wczoraj Blizzard zamknął cały projekt emulacji serwera (rozwijany był już od 9 miesięcy), więc na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że grywalne serwery prywatne nie mają prawa istnieć (bo WSZYSTKIE prywatne używają emulatora mooege).

Być może projekt będzie kontynuowany po chichu, "w podziemiu" (tak działa prawdziwa scena od czasów Amigi).

Aktualnie przyszłość prywatnych serwerów stoi pod wielkim znakiem zapytania - jeśli chcesz pograć to tylko i wyłącznie na oficjalnych serwerach Blizzarda.

Być może kiedyś coś ruszy znowu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...