Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dziwna Strona czy to nie Keylogger?

BorekMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy ta strona to nie keyloggaer

xxx

Chodzi o to ze moj naiwny brat wlas na ta strone ale nie rejestrowal sie i boje sie teraz wlaczyc steama zeby nie hackli

Daje Like za odpowiedz czy ta strona ma wiry czy nie...Prosze udowodnic ze nie ma

Anty wirus nic nie wykryl posiadam Bit Deffender Internet Security

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

A skąd my mamy to wiedzieć? Są dwie opcje, że to jest keylogger lub nie czyli 50%.

Jeżeli strona wygląda normalnie czyli sa wykończenia itp to wtedy moim zdaniem jest ona bezpieczna.

PS Nie wstawiaj nie sprawdzonych linków na forum.

Opublikowano

Tu macie pokazane z tego filmiku to wzial...

http://www.youtube.com/watch?v=kE_rY55fpNY&feature=related

boreksygna.png

Opublikowano

Dobra jeżeli on wpisał te same dane co do steama, to szybko zmieńcie hasła, mozesz spokojnie zalogować sie na konto, ale zmien passy do wszystkiego, na wszelki wypadek, zeby tamten gostek nie wbił, zapewne przy rejestracji jego hasla, etc poszły na email tego oszusta.

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Filmik nie jest moj . Moj brat mowi ze sie tam nie rejestrowal poprostu wszedl na strone i wyszedl...Mam sie obawiac najgorszego czy nie ?

boreksygna.png

Opublikowano

Jak wszedl, to nie musisz sie obawiać, nie rejestrował sie spokojnie mozesz zalogować sie, ale na wszelki wypadek niech zmieni dane do steamu, gg, czy tam do czegoś.

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

wejdz na strone sprawdz czy nie pobiera ci sie cos :0 napewno jakis hack :* nie loguj/rejestruj sie tam bo po kontach z takimi passami

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Wbiłem i nic nie miałem... Nie rejestruj się na tym po prostu jak chcesz cs steam za darmo pobierz cracka. Co prawda nie można grać na niektórych serwerach steam, ale no cóż.

Opublikowano

A najlepiej będzie jak kupisz steam z CS - 30 zł

Crack też dobry ale oryginalny steam lepszy.

Jak na jakiejś stronie pisze ,że steam za darmo czy coś w tym stylu to to na pewno nie jest prawda.

Regmannn

Opublikowano

Ja mam orginalnego csa tylko moj brat chcial half life ....

A przyokazji prosze Moderatora o zamkniecie tematu bo wysztko zostalo wyjasnione...

boreksygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...