Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek Kariery na Youtubie.

BAkuZiom98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze i najważniejsze! - Nie chce nagrywać Vlogów, Blogów, LetsPlayi, Gameplayi itp... - Chce wrzucać filmiki jak gram na gitarze, czy próbuje powygłupiać się wraz z zespołem. Także Fraps itp. odpada. Opowiem krótko o co mi chodzi. Ugadałem już mały support polskiej federacji, która przekazała naszej grupie do nagrywek Nicon'a D510, który umożliwia nam kręcenie w HD, zakupiliśmy już licencje itp i teraz mój cały problem!! - Nie znam się na intrach itp. Czy znacie może kogoś/Jesteście dobrzy w intrach, ale tutaj właśnie nie chodzi mi o zwykłe 3D napisy, chodzi mi o coś, coś takiego, właśnie nie znam nazwy ;D - Tutaj podam przykład:

- Z początku jest piękny efekt, na którym ogólnie mi zależy. POTRZEBUJE KOGOŚ KTOS ZROBI/WYTŁUMACZY JAK ZROBIĆ TAKIE ZAJEBISTE INTRO.
1377531174-U173186.png
Opublikowano

To intro jest zrobione bardzo łatwo :)

Masz nagranie np: podłogi, ziemi, czegokolwiek. Dajesz napisy normalnie, najlepiej kolor wybierz taki, który wyglądać będzie jak cień. Następnie wystarczy .... yyyy.... w różnych programach nazywa się to inaczej ale chodzi o to żeby stawało się bardziej przeźroczyste. Nawet w GIMPie można zrobić pół-przeźroczyste napisy i wmontować w filmik. Ogólnie mówiąc jest to proste

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...