Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[build]Olaf

Ciabo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze o dobry build do olafa pod dmg . Najlepiej by bylo z obrazkami a jak nie to z polskimi nazwami bo zaczolem grac nim i mi sie spodobal chcialbym nim bardziej kosic niz dotad . Wystarcza dobre hity i dmg z piorunka ;)

Opublikowano

na slabych botach sa ashe, lux, sona, taric, miss, annie, ryze, blitz, shen, nunu, renekton to jaki dokladnie build stosowac ?

Opublikowano

na slabych botach sa ashe, lux, sona, taric, miss, annie, ryze, blitz, shen, nunu, renekton to jaki dokladnie build stosowac ?

Nie graj na botach !!!

3047.png lub 3111.png + 3005.png3072.png3026.png

A na normalach jak w przeciwnym teamie jest więcej AP czyli annie, lux itd. to 3109.png oraz 3155.png

a jak jest więcej AD czyli ashe renekton to 3083.pngoraz3022.png

PMK3yt4.png

Opublikowano

Olewałem takich idiotów. Grałem tylko 3 razy na botach w moim życiu. Jeden raz jak pierwszy raz grałem, i dwa razy z kolegą.

Jak chcesz testować postacie to testuj na PBE, bo potem jak będziesz miał 30lv i 20 wygranych gier w normalu to wtedy będą cię nazywać noobami :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Koledzy dobrze powiedzieli ale czasem jak mi sie nudzi to na dominionie robie go pod tak zwaną "kupe"

Czyli składam berki phantoma infinity frozen malet :P

A mam jednego kolege który grał na botach 3/4 swoich gier i zbyt dobrym graczem nie jest. I jest też drugi kolega który gra dopiero miesiąc nigdy nie grał na botach i już jest lepszy od kolegi numer 1.

Na botach nie nauczysz się za dobrze grać.

Opublikowano

Stary nie opłaca się grać z botami niczego sie nie nauczysz a takto lepiej sie gra nową postacią

+ ja skladam Berserkery , Atma + Warmog , Frozen Mallet, Bloodthrister oraz Phantom Dancer

TO JEST MOJ BUILD WIEC NIE SPINAĆ I NIE ZGAPIŁEM :)

Taki mi sie podoba i takim gram i przeważnie robie miazge

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Chcesz sie nauczyc grac to nie graj na botach tylko zwykle PvP

Jesli chodzi o build to

Berserkerki>>Frozen Malet>> Atma >> Warmog >> reszta w.g uznania tzn. zalezy jaki przeciwniek :P

Seiran95.jpg

Opublikowano

Chcesz sie nauczyc grac to nie graj na botach tylko zwykle PvP

Jesli chodzi o build to

Berserkerki>>Frozen Malet>> Atma >> Warmog >> reszta w.g uznania tzn. zalezy jaki przeciwniek :P

Atma przed warmogiem, lol? Jeszcze włożyć BT, GA i potem zależy od przeciwnika.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Merce/Tabi > Frozen Mallet/Warmog > Atma , FoN ,GA , Aegis / BT

Obrazki zaraz dodam.To build vs. AP i AD (czyt. zbalansowany)

3047.png/3111.png3022.png/3083.png3005.png3109.png3026.png3072.png

coś takiego

Po butach możesz wziąć Latarnie Wriggle ,którą sprzedajesz jak kupujesz Krwiopijec

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...