Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Client?

iXam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem dodać zakładkę bonus do Clienta lecz po dodaniu wywala błędy... Poczytałem trochę i dowiedziałem się że trzeba mieć Clienta z 2011/12. Tak więc proszę Was abyście mi podali jakiegoś dobrego, niezabezpieczone Clienta z 2011/12 roku na którym będzie działała ta zakładka.

Opublikowano

Najlepiej użyć jakiegoś czystego np. Najnowszy Metin2.pl lub jakiegoś priva gdzie jest dużo itmków np. EliteMT2

Jaki błąd masz ? Może coś źle robisz

Opublikowano

Brakujące funkcje w modułach więc za stary client. W sumie Metin2.pl mam, spatchowany. Tylko jak go odpalić żeby hs się nie włączył? Bo nawet gdy robię obejście ten hs się włączy i spatchuje mi go.

Opublikowano

Podmień Sobie te rooty:

http://speedy.sh/QPy65/Desktop.rar
https://www.virustotal.com/file/dd33fe90273230157ca9eae097d28b4af9b1d544cd46ba822b8212ab43829bca/analysis/1340305204/

Opublikowano

Edytowałem ten root, podmieniłem w nim uicharacter.py i przed wejściem do gry wywala. Zawartość syserr

uiCharacter.py(line:398) __LoadWindow
CharacterWindow.__LoadWindow - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'IsARABIC'
0621 21:12:42017 :: ============================================================================================================
0621 21:12:42017 :: Abort!!!!

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...