Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FH-Water

Herman1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem pewny ale jak muwie nie jestem pewny chyba z rouletki w wszystko co tam sie znajduje prawie wszystko słuzy do tworzenie broni , ulepszenia ich wiec moim zdaniem odpowiedz leży w Gun Empoim czy jakos tak lecz uprzedzam nie jestem pewny

jeżeli niemasz za co dac mi like daj za tradycję

Opublikowano

@UP skoro nie jesteś pewny to po choinkę spamujesz ?

Palety nie da się na razie zrobić ( ponieważ tak jak napisał herman zapomnieli joba dodać )

Squirt Gun to połączenie USP z FH-Water Pallet ( FH-Water Pallet = 5 FH-Water )

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja widziałem gościa jak miał te broń to było na quarintinie napewno miał hacka gościu bo przecież nie ma jeszcze fh water pallet

// aa teraz rozumiem

5mvx.jpg

Opublikowano

ja widziałem gościa jak miał te broń to było na quarintinie napewno miał hacka gościu bo przecież nie ma jeszcze fh water pallet

po za tym kiedyś USP można było kupić na perma za 40k GP potem 2 3 tyg później zrobili joba na WODNY PISTOLET i dlatego właśnie ma ...no ale oczywiście musi być przekonanie, że on ma hacka bo jak ktoś czegoś nie może mięć to wszyscy maja hacki ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...