Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Draenor2 - Nowy Prywatny Serwer Metin2 !

sul94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, to jest to! Serwer jest na prawdę godny polecenia. Świetny team, miła atmosfera, super nowości! Nic dodać, nic ująć. Serwer, na który czekam z największym zapałem do gry!

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Skad wiesz ze miła atmosfera ?

Jest to druga odsłona serwera Dreanor i chęć gry wyraziło dużo osób z tego serwera oraz Kalimdor.

Opublikowano

Jest to druga odsłona serwera Dreanor i chęć gry wyraziło dużo osób z tego serwera oraz Kalimdor.

Dokładnie tak. Grałem na Draenorze i na Kalimdorze.

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Opublikowano

Serwer będzie meegaaa kiedy pierwsza odsłona draenor wystartowała na starcie było +2k osób potem grało ponad +1k..Z czasem zrobili serwer jakim jest kalimdor i też bardzo długo granica ludzi którzy tam grali też utrzymywała się około 800-1200 osób.Naprawdę serwer godny uwagi!

Opublikowano

Serwer wielki! Chociaż dlatego ze w Teamie jest [GA] Ktory był włascicielem NerviL.

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Draenor2 będzie hitem 2012 roku.

Stabilny serwer + profesjonalna administracja.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Serwer fajny tylko że może być tak jak z Kalimdorem że na początku wszystko ładnie pięknie ( ok 3-4 mies.), a potem już ok. 200 graczy i serwer się sypie :D

Opublikowano

Nie polecam shitu ddosują Ravie.eu, bo chcą banner na ich stronie, ale Isamu nie chciał. Więc zapowiedzieli im koniec serwera chociaż wątpie Godweles jest tak zajebisty, że da rade.

Ja tam podziwiam isamu nie śpi nie je tylko żeby jakoś wspomóc serwer.

Dowód chamstwa tego serwera -

P.s Na jakiego kija dodawaliście na Harda taką biżuterię, bronie, mapy etc. epic shit x2

Opublikowano

Następny.... wszystko zostało już wyjaśnione ktoś poprostu chciał zaszkodzić obu serverom .

Opublikowano

Nie polecam shitu ddosują Ravie.eu, bo chcą banner na ich stronie, ale Isamu nie chciał. Więc zapowiedzieli im koniec serwera chociaż wątpie Godweles jest tak zajebisty, że da rade.

Ja tam podziwiam isamu nie śpi nie je tylko żeby jakoś wspomóc serwer.

Dowód chamstwa tego serwera -

P.s Na jakiego kija dodawaliście na Harda taką biżuterię, bronie, mapy etc. epic shit x2

A powiedz kogo tam słychać ? isamu i kto ? hmm

Każdy może wejść na ts'a wpisać sobie nick i gadać...

Sytuacja była wyjaśniona już na mpc w zapowiedzi ale tępe dzidy nie kumają tego.

Opublikowano

Może i serwer będzie pro ale z takim expem niestety zdaje mi się ludzie prędzej przejdą, na Allium, dlaczego bo 1/30 osob grajacych na privach lubi hardy.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Prezentacja średnia ale serwer jest wielki. Jest tam wiele autorskich rzeczy, których nie widziałem nigdzie indziej. Naprawdę polecam serwer i oczywiście zagram.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Może i serwer będzie pro ale z takim expem niestety zdaje mi się ludzie prędzej przejdą, na Allium, dlaczego bo 1/30 osob grajacych na privach lubi hardy.

Osób grających na hardach jest coraz więcej. Wielu nudzi się tysiącem oczojebnych przedmiotów i maksymalnym lvlem w parę dni.

Ten serwer zapewnia rozrywkę na wiele tygodni.

ravia - start paręset osób

tiveria - gra nadal wiele osób

balmora - ma więcej graczy niż niejeden medium

Opublikowano

Większość ludzi odejdzie po starcie a dlaczego

1. 55 ku - każdy sie przyzwyczaił ze są u instruktora

2. rady i zwoje egzo dropią co daje przy dużym pechu 1 ku dziennie ( licząc te skrzynki co lecą rady i egzo, bo wiadomo nie zawsze poleci to co chcemy )

3. Medale trzeba bedzie dropić i jest 1lv konia na start, wiadomo 1h- 1lv ale i tak nikomu nie bedzie się chciało medalu dropić

Moim zdaniem zostaną tylko Ci którym bedzie sięchciało grać ;d

@edit : Tak było z draenor1, a Kalimdor po starcie Dr2 zaraz upadnie -.-

Opublikowano

Większość ludzi odejdzie po starcie a dlaczego

1. 55 ku - każdy sie przyzwyczaił ze są u instruktora

2. rady i zwoje egzo dropią co daje przy dużym pechu 1 ku dziennie ( licząc te skrzynki co lecą rady i egzo, bo wiadomo nie zawsze poleci to co chcemy )

3. Medale trzeba bedzie dropić i jest 1lv konia na start, wiadomo 1h- 1lv ale i tak nikomu nie bedzie się chciało medalu dropić

Moim zdaniem zostaną tylko Ci którym bedzie sięchciało grać ;d

@edit : Tak było z draenor1, a Kalimdor po starcie Dr2 zaraz upadnie -.-

Zauważ że ostatnio startuje dużo serwerów które nie mają ku u instruktorów, egzo i raz u npc ani konia na start.

Zwoi i Rad dropi parę na raz. KU do 4 z metka. Z koniem nie będzie problemu.

Wielu graczy gra na serwerach na których na start jest miecz i zbroja +6 (taki przykład bo waha się to od pełnego eq +1/9 do paru przedmiotów 1/9) a tu masz konia, eq dobre na start i peta który ułatwi grę.

Opublikowano

Zauważ że ostatnio startuje dużo serwerów które nie mają ku u instruktorów, egzo i raz u npc ani konia na start.

Zwoi i Rad dropi parę na raz. KU do 4 z metka. Z koniem nie będzie problemu.

Wielu graczy gra na serwerach na których na start jest miecz i zbroja +6 (taki przykład bo waha się to od pełnego eq +1/9 do paru przedmiotów 1/9) a tu masz konia, eq dobre na start i peta który ułatwi grę.

Ile masz takich serwerów 1- 2 ? Które mają po 200-300 graczy no proszę Cię..

Opublikowano

Ile masz takich serwerów 1- 2 ? Które mają po 200-300 graczy no proszę Cię..

Ravia, Balmora. Masz dwa na których gra spooora liczba graczy a nie jakieś 200-300 zwłaszcza na drugim gdzie powinna być jeszcze jedynka a nawet może dwójka przed 300.

Opublikowano

Osób grających na hardach jest coraz więcej. Wielu nudzi się tysiącem oczojebnych przedmiotów i maksymalnym lvlem w parę dni.

Ten serwer zapewnia rozrywkę na wiele tygodni.

ravia - start paręset osób

tiveria - gra nadal wiele osób

balmora - ma więcej graczy niż niejeden medium

Ravia - świerza jeszcze swojego nie przeżyła

Tiveria - bez komentarza ...kiedyś grało po 2000 obób+ a teraz marne 300 i dokonali tego w 3 miesiące

Balmora - za dużo nie wiem bo nie grałem, ale większość graczy pewnie gra z racji tego że admin to FuBu i Bambus3k

Ravia, Balmora. Masz dwa na których gra spooora liczba graczy a nie jakieś 200-300 zwłaszcza na drugim gdzie powinna być jeszcze jedynka a nawet może dwójka przed 300.

Nie wiem czy się będą cieszyć taką dużą liczbą osób jak niedługo wyjdzie parę easy/medium ( może nawet z czasem PL powróci bo ceny już gwałtownie spadają ) to się pożegnają z tymi graczami

@ edit :

Na tiverii szykuje się aktualizacja w lipcu to sporo osób może powrócić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...