Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hs shield

jarek.k12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatm!

Ponawiam temat, ponieważ ostatni został zamknięty bez podania dobrej odpowiedzi.

Otóż, kiedy próbuje włączyć metina pojawia mi sie aktualizacja hack shield i staje na 2 kreskach i nie rusza, a po pewnym czasie wyskakuje błąd i gra sie zamyka.

Próbowałem już chyba wszystkiego. Bardzo bym prosił o wstawienie folderu z hs shield.

Opublikowano

Ja raczej nie wrzucę Ci folderu z HS bo mam słaby net, ale ! Możesz zrobić taki myk wziąć pendrive z instalką metka do kolegi i zainstalować na jego kompie ( jak nie ma ) i potem zaktualizować i sobie wziąć cały folder metka ^^

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

Wylacz antywirusa i zbedne programy tak aby komputer tylko metka ciagnol jezeli to nie pomozesz zrob reinstala metka a jak to tez nie to przeinstaluj system i pomoze raczej ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem !

Nie pomaga:

Format kompa

Wyłączanie antywirów / firewalli.

Pisanie do supportu

Reinstalacja metka.

Co by pomogło ?

Nowy komputer

Internet LTE

Mili GMowie i modzi tego forum.

Dziękuje.

A tak serio to pomoże tb i mi paczka tz. patcha ręcznego. Niestety team metin2 zamknął stronę z patchami nie wiadomo z jakiego powodu.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

nic nie pomaga. antywir firewall i zapora wyłączona , reinstalacja na nic. widziałem inny temat z tym problemem i pomogło wklejenie zaaktualizowanego hs shield, ale użytkownik który wrzucił wstawke z folderem skasował plik ze strony. jeżeli ktos może wrzucic folder to bardzo prosze. bardzo mi na tym zależy =)

Opublikowano

offnij firewalla i antywirusa. Przeinstaluj metka i zainstaluj .net framework v4.0 a do tego visual c++ redistrutable. powinno dzialac...

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

czy co niektórzy tutaj na prawde nie umieją czytać? SUadi napisałem że wyłączyłem wszystkie zapory i przeinstalowałem metina, a tak w ogóle to prosiłem o wstawke zaaktualizowanego hs shield. prosze, bardzo mi na tym zalezy . widziałem jak innym tak zadziałało więc jeszcze raz bardzo prosze o tą wstawke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...