Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wallhacka and No Recoil

NaxesPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego hacka jest tylko 1 plik, wiesz ile x robiłem reinstala, cały czas to samo jest, non stop ten + jest

reinstall nic nie pomaga

Opublikowano

tzn twoj hack działa poprostu raz mi zbanowali konto , ale jednak doszłem do tego ze uzywałem 2 naraz hacków, i moze dlatego ale gramt eraz na twoim i mam ten czerwony celownik

Opublikowano

Jak odinstalowałeś gre to może nie usunęło hacka, bo nie był to plik z gry. Spróbuj jeszcze raz zrobić reinstall, ale usuń cały folder z grą, bo jak gre się odinstalowuje, to tam zostaje folder i jest w nim troche plików. Przeczytałem też funkcje tego hacka i nie było w nich celownika, może coś innego wstawiałeś do folderu z cf, jakieś hacki modyfikacje?

P.S To nie jest mój hack, ja ci tylko link do niego podałem

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ok sprubuje usunelem caly folder, odinstalowalem gre, zadnego folderu juz nie ma tak samo pliku , pobiore i na nowo wrzucic tego hacka, co mi podałeś do folderu ? z grą

Opublikowano

Najlepiej nie wrzucaj hacka do folderu z grą. Sprawdź czy możesz grać z AWM normalnie. Jeśli tak to znaczy, że ten error to była wina hacka.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

tak moge grać normalnie własnie zagrałem se 1 rundke w TDM, i normalnie 0 błędów , hmm a jakis wallhack jest bez celowniczka ?

Opublikowano

@up Przeczytaj wszystkie posty w temacie, a zozumiesz. :D

@2up Poszukaj w internecie, na forum nie ma innego hacka na EU, który ma wallhacka, ale napewno jak ktoś znajdzie to wrzuci na forum.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak hack będzie to sobie pograsz... Po co się od razu tak niecierpliwić ?

:D

Wystarczy poczekać aż będzie na forum tak jak Jarek napisał :P

Opublikowano

Ten błąd który Ci wyskakuje to nie przez hacki ponieważ ja nie uzywam i zdarzaja sie takie akcje:) to jest błąd serwera nie ma na to sposobu

Opublikowano

@up Po co spamujesz?

tak moge grać normalnie własnie zagrałem se 1 rundke w TDM, i normalnie 0 błędów , hmm a jakis wallhack jest bez celowniczka ?

Przecież Naxes napisał, że usunięcie hacka mu pomogło i nie ma żadnego erroru, więc po co piszesz że to wina czegoś innego?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

aham dzięki hack już normalnie działa poprostu w tym hacku jest 1 bład z celownikiem , trzeba go wyłączyć i normalnie smiga dzieki za pomoc jarek :) , można zamknac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...