Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gry na Samsung Galaxy 551

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Jak w temacie... Jakie znacie gry na Samsung Galaxy 551? Piszcie nazwy lub podajcie linki!

Z góry dziękuje! :)

yqsEx.jpg

Polska

&

Portugalia

Opublikowano

Problemik otworzyć Android Market? :D Tam się pokazują tylko te gry, które Ci zadziałaja, wszystko co tam masz możesz śmiało pobierać. Ogólnie to w nowsze produkcje nie pograsz, ale jest mnóóóstwo gier, które dają wiele frajdy i nie są robione przez światowych gigantów :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Problemik otworzyć Android Market? :D Tam się pokazują tylko te gry, które Ci zadziałaja, wszystko co tam masz możesz śmiało pobierać. Ogólnie to w nowsze produkcje nie pograsz, ale jest mnóóóstwo gier, które dają wiele frajdy i nie są robione przez światowych gigantów :)

Ale mi nie wchodzi Android Market bo mam za mało pieniędzy :(. Kolega mi przesłał grę i gram za darmo . Nudzi mi się ona i chciałbym sobie pobrać :D

yqsEx.jpg

Polska

&

Portugalia

Opublikowano

Pójdź np. Do McDonalda, połącz się z siecią Wi-Fi i wejdź za darmo w Google Playa.

Ja do MC Donald mam daleko , i w mojej miejscowości nigdzie nie ma WI-FI a jak jest to zakodowane

yqsEx.jpg

Polska

&

Portugalia

Opublikowano

To mozesz zainwestowac w najprostszu router wifi, za 50zl nawet kupisz i wtedy bedziesz mogl sobie sciagac dowoli. Mozesz tez sprawdzic tytuly na google play na komputerze i wrzucic kabelkiem na telefon.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

To mozesz zainwestowac w najprostszu router wifi, za 50zl nawet kupisz i wtedy bedziesz mogl sobie sciagac dowoli. Mozesz tez sprawdzic tytuly na google play na komputerze i wrzucic kabelkiem na telefon.

Mi chodziło o to że ja chcę żebyście mi podali nazwy gier bo bym pobierał ale ja nie znam gier.... A router będe miał mw(mniej więcej). za tydzień

yqsEx.jpg

Polska

&

Portugalia

Opublikowano

No np. agry birds sa dobra gra :)

Mam już 3 wersje Angry Birds bo kolega mi przesłał 3 wersje bo miał

yqsEx.jpg

Polska

&

Portugalia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę późno znalazłem temat ale gier jest kilka ciekawych i sprawdzonych. Wiem, że one działają

Oto kilka z nich:

GTA III. Musisz mieć wersję okrojoną i tzw. HVGA. Zajmuje ok. 200 MB ta wersja, ale warto. Gra na ok. 100 godzin

Minebulider . To coś dla fanów Minecrafta. Na Galaxy 551 Minecraft Pocket Edition nie zadziała, ale ten tytuł to istna rekompensata.

Aspha lt 3. Bar dzo dobra ścigałka. Nic dodać, nic ująć.

NFS Shift. Tego tytułu chyba nie muszę przedstawiać.

My Paper Plane 2 - Całkiem ciekawa gra zręcznościowa. Praktycznie jest to gra na 2 godziny, ale jak się wciągnie to wiadomo. Jeszcze pobije ten rekord.

Gloomy Dungeos 3D - Gra podobna do DooM, wyjątkowo dla mnie trudna.

Gravity Defender - Gratka dla fanów jazdy ekstremalnej. !UWAGA! Ostatnie 7 poziomów - trudne x5

Tak więc jest z czego wybierać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jesli podobaja ci sie jakies platne gry to sciagnij Snappzmarket tam masz all gry za darmo i tylko pelne wersje !! :D

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Teeeeej, stop.

Komuś się tu daty pomyliły.

Close.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...