Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan 2012-problem z rejestracją-koniec darmowych silków?!

Buhhmaher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, towarzysze długonocnego expienia i .... Czy ktoś z was rejestrował sie na playspanie w 2012 roku celem robienia darmowych silków?! Ja próbowałem i nie potrafię bo trzeba przy rejestracji podać nazwe firmy i jej URL( prawdopodobnie zostały wprowadzone modyfikacje mające ograniczyć wszystkich spoza U.S.A od 2012). Widać Playspan zrobił nas solidnie w konia bo bez URL of Company przy rejestracji możemy sobie pomarzyć o robieniu silków... smutne ...

Jeżeli jednak komuś udało sie zarejestrować na playspana w tym roku (2012) pomyślnie i może robić silki za friko to niech da znać tutaj na forum w jakiż to magiczny sposób tego dokonał temat jest świeży i gorący. Zainteresowanych proszę o rozwinięcie tego tematu w jak najwiekszej rozciągłości. (Zrobiłem już przez playspana w ciagu roku 6000 silków za free a tu Amerykanie wyjeżdżają z takim numerem!!!) Piszcie,piszczie,piszczie....

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...