Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy mi CA pójdzie ?

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak.... ( wiem komputer badziew... )

2gb ram`u

AMD Athlon 64 x2 dual core processor 5000+ 2.61GHz

Vista 32 bit

GeForce 7025 / nForce 630a

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Na gorszych kompach ludzie grają :)

Pójdzie.

Ale na mapach typu snow waley lagów nie będzie ?

Opublikowano

ciężko jest sprecyzować wymagania CA...

Nexon Ciągle coś dodaje, zwiększają się wymagania, często pomimo tego że komp dobry, to gra "się tnie" bo gra za dużo luda i serwery nie wyrabiają...

albo masz problemy że wywala Cie podczas gry i wszystkie przyciski się blokują...

Nie dowiesz się póki nie spróbujesz.

wg. mnie powinno śmigać. o ile to nie laptop...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ciężko jest sprecyzować wymagania CA...

Nexon Ciągle coś dodaje, zwiększają się wymagania, często pomimo tego że komp dobry, to gra "się tnie" bo gra za dużo luda i serwery nie wyrabiają...

albo masz problemy że wywala Cie podczas gry i wszystkie przyciski się blokują...

Nie dowiesz się póki nie spróbujesz.

wg. mnie powinno śmigać. o ile to nie laptop...

Komputer :)

Raczej nie będziesz miał lagów inni mają słabsze kompy i 0 lagów.

Wiem, pod koniec miecha instaluje 7 :]

Opublikowano

Może to ci coś przemówi, wpisz tam Combat Arms musisz mieć jave.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Opublikowano

Komputer spoko ale duży wpływ na grę ma internet ...!! Jaki masz ?

Internet ?? mam dobry :] 0 lagów w innych grach ... ale mnie się rozchodziło o małą ilość fps a nie " LAGI " spowodowane słabym netem :]

Może to ci coś przemówi, wpisz tam Combat Arms musisz mieć jave.

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Java.... każdy ją ma :D, MINIUM mam i Recommended też :) czyli pójdzie dobrze, tak ?

Opublikowano

Tak powinno być OK.

OK Dzięki.... ( tematu nie zamykać, jak będę miał jakiś problem napiszę tutaj :) )

No to tak... odpaliłem frapsa aby zobaczyć ile mam fps`ów ( bez nagrywania oczywiście :D ) no i na snow waley 11 a wiec nie komfortowa gra innych map jeszcze nie obczaiłem ale gdy patrzę w ziemię/ ścianę to fps`y 60+ co jest ?!? ... aaa i gdzie tu kur*wa opcje są ?? :D bo chcę zmniejszyć detale....

Opublikowano

Nie rób Double post tylko edytuj, opcje masz w lewym dolnym rogu. Jak ci aż tak tnie użyj Gameboostera.

Specjalista
Opublikowano

patrzę w ziemię/ ścianę to fps`y 60+ co jest ?!? ... aaa i gdzie tu kur*wa opcje są ?? :D bo chcę zmniejszyć detale....

bo wtedy widzisz mniej rzeczy i grafika jest bardziej monotonna więc komputer szybciej przetwarza

detale zmniejszasz w options, taki szary przycisk w prawym górnym rogu obok wyjścia z gry, trybik taki

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie rób Double post tylko edytuj, opcje masz w lewym dolnym rogu. Jak ci aż tak tnie użyj Gameboostera.

OK... zara odpale gameboostera i dam edita :)

bo wtedy widzisz mniej rzeczy i grafika jest bardziej monotonna więc komputer szybciej przetwarza

detale zmniejszasz w options, taki szary przycisk w prawym górnym rogu obok wyjścia z gry, trybik taki

ten szary przycisk kiedyś był... teraz gdzieś indziej jest :) już wiem :)

Dobra :] z game boosterem dużo lepiej :), temat do ZAMKNIĘCIA!

Opublikowano

Masz bardzo dobry procesor jak na 2 rdzenie miałem go z 2 miechy temu i gta 4 śmigało lajtowo zero lagów w CA będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...